Totul despre Daniel Dumitru de la ”Căsătoriți pe nevăzute” de pe PRO TV. Ce meserie are, de fapt

Totul despre Daniel Dumitru de la ”Căsătoriți pe nevăzute” de pe PRO TV. Ce meserie are, de fapt
Totul despre Daniel Dumitru de la ”Casatoriti pe nevazute” de pe PRO TV. Ce meserie are, de fapt

Cine este Daniel Dumitru de la „Căsătoriți pe nevăzute”, de pe PRO TV. Bărbatul este pe punctul de a-și găsi jumătatea, în cadrul emisiunii experiment „Căsătoriți pe nevăzute”. Ce meserie are, de fapt.

Cine este Daniel Dumitru de la ”Căsătoriți pe nevăzute”

Daniel Dumitru a acceptat provocarea de a lăsa știința să-i găsească jumătatea. Concurentul poate fi văzut la „Căsătoriți pe nevăzute”, emisiunea experiment de la Pro TV. După lungi căutări și multe eșecuri în dragoste, bărbatul a decis să lase știința să-i rezolve problemele în iubire.

Regulile experimentului sunt simple. Taher Sonu, Victor Toriani, Oana Nicolau și Mircea Iliescu, experții emisiunii matrimoniale „Căsătoriți pe nevăzute”, trebuie să le găsească concurenților partenerele potrivite cu ajutorul științei. Deja cei patru specialiști în psihosexologie, psihoterapie, tehnica seducției și genetică au găsit partenera ideală pentru Daniel Dumitru. După ce se vor căsători la prima vedere, cei doi parteneri trebuie să își dea seama dacă se potrivesc.

Detalii neștiute despre concurent

În vârstă de 36 de ani, Daniel Dumitru are o carieră de succes. Este business manager și recunoaște că îi place foarte mult ceea ce face. Totuși, are mai puțin noroc în dragoste.

„Ușor, ușor, am devenit workaholic. Recunosc că la un moment dat am avut tendința de a lucra în weekend-uri și chiar am făcut-o. În ultimii doi ani ,i-am impus un echilibru. Începând de acum weekend-urile sunt pentru mine, pentru prieteni, pentru relația pe care sper să o am”, a mărturisit Daniel Dumitru, în cadrul emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”.

”Căsătoriți pe nevăzute” de pe PRO TV este un format unic

Show-ul matrimonial de la PRO TV este un format de televiziune unic. Persoanele decepționate în dragoste speră să-și găsească marea iubire prin intermediul științei. Ineditul emisiunii constă în metodele științifice prin care aceștia vor fi „potriviți” de experți. Cu ajutorul celor patru specialiști, participanții se vor căsători cu persoane compatibile, iar apoi își vor putea da seama dacă doresc să rămână sau nu împreună.

Trustul PRO mizează pe acest show matrimonial

Emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute” a prins la public, în mai multe țări. Este un format international, difuzat în Danemarca, Israel, SUA, Africa de Sud și alte 20 de țări. Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, concurenții vor fi supuși unor teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul-pereche.

Partea interesantă este că partenerii compatibili se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului Stării Civile. După nuntă, proaspeții însurăței vor avea ocazia să se descopere în luna de miere, ca mai apoi să decidă dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI