Căsătoriți pe nevăzute. Ce trebuie să facă toți concurenții emisiunii de la PRO TV, de fapt

Căsătoriți pe nevăzute. Ce trebuie să facă toți concurenții emisiunii de la PRO TV, de fapt
Ce se va întâmpla în show-ul 'Căsătoriți pe nevăzute', difuzat la PRO TV

Telespectatorilor postului PRO TV li se pregătește o surpriză de zile mari. Un nou reality show destinat celor ce nu au avut noroc în dragoste va putea să fie urmărit de toată lumea. Conceptul nou aduce multe schimbări pentru persoanele ce acceptă provocarea, dar nu multă lume ar accepta să facă ce li se va propune lor.

Adevărul despre noul show de la PRO TV. Ce vor face concurenții de la ‘Căsătoriți pe nevăzute’

Cei ce nu au abandonat lupta pentru iubire vor putea să urmărească ‘Căsătoriți pe nevăzute’, un experiment social bazat pe știință și transformat într-un adevărat show de televiziune. Pentru a-și găsi partenerul perfect, mai mulți oameni apelează la ajutorul studiilor și speră că o să aibă parte de o relație până la adânci bătrâneți.

Acest concept nu este nou, pentru că în multe alte țări persoanele încearcă să își găsească jumătatea cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică ce le propun o persoană străină pentru a se căsători. Aceste relații sunt bazate pe știință, așa că rămâne de văzut dacă vor avea șanse de reușită și la noi.

Peste 40% din oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile amoroase, iar 70% dintre aceștia au apelat la specialiști și terapie pentru a avea o viață romantică mult mai bună, arată studiile, portivit Click!. Cei ce vor participa la provocare vor vedea dacă o căsătorie bazată pe știință are șanse de reușită, iar informațiile reprezentate în show le vor fi de folos și telespectatorilor.

După teste pshihologice, de feromoni, atractivitate și ADN, experții le vor găsi jumătățile persoanelor ce își doresc să aibă o relație. Surprizele nu se opresc aici, mai ales pentru că doi străini își vor uni destinele în fața ofițerului stării civile fără a avea vreo întâlnire înainte. Apoi, cei doi vor pleca în luna de miere unde își vor da seama dacă mariajul lor are sau nu șanse de reușită.

Surprize mari la PRO TV! Mihaela Rădulescu revine

Pe lângă această emisiune extrem de neobișnuită, postul PRO TV mai are câteva surprize în buzunare. Cum grila de primăvară se află pe final, telespectatorii sunt curioși să vadă ce li se pregătește în continuare. Filmările au început pentru un nou show numit ‘Super Star România’, ce o să vină în locul emisiunii ‘Vocea României’.

Pentru a ține pasul cu aceste schimbări, printre jurați se numără Cezar Ouatu, zvonindu-se că Mihaela Rădulescu o să îi fie colegă, dar și Horia Brenciu. De asemenea, vor continua filmările pentru ‘Las Fierbinți’ și se anunță episoade noi din serialul ‘Vlad’. În timp ce nu se cunosc detalii despre ‘Ferma’, emisiuni ca ‘Masked Singer România’ și ‘MasterChef România’ vin și ele în forță din spate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI