Totul despre Oana Nicolau, psihosexologul de la „Căsătoriți pe nevăzute”. Ce vârstă are soțul ei

Totul despre Oana Nicolau, psihosexologul de la „Căsătoriți pe nevăzute”. Ce vârstă are soțul ei
Totul despre Oana Nicolau, psihosexologul de la Casatoriti pe nevazute

Publicul român este extrem de entuziasmat de începerea unei noi emisiuni matrimoniale „Căsătoriți pe nevăzute”, care promite să aducă în atenția telespectatorilor povești senzaționale de dragoste. Despre ce este vorba și cine este specialistul Oana Nicolau.

Cine este Oana Nicolau de la „Căsătoriți pe nevăzute”

Toamna acesta se numără idilele, iar patru specialiști vor forma cupluri de oameni care nu s-au mai cunoscut niciodată, pe baza testelor științifice, în cadrul celei mai noi emisiuni matrimoniale din România. Showul se numește „Căsătoriți pe nevăzute” și va debuta pe PRO TV marți, 7 septembrie, de la 20:00.

Taher Sonu, Victor Toriani, Oana Nicolau și Mircea Iliescu sunt patru experți în psihosexologie, psihoterapie, tehnica seducției și genetică care se vor asigura ca toți concurenții show-ului matrimonial să își găsească sufletul-pereche.

Oana Nicolau, unul dintre jurații emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute ” de la PRO TV este de meserie psihosexolog și psihoterapeut de cuplu. Medicul este o fericită mamă de trei băieți și este căsătorită cu un bărbat de 29 de ani.

Experiența personală este marele atuu al său, cel care a făcut-o să înțeleagă și să găsească soluții ideale pentru a-i ajuta pe tinerii care trec prin perioada dificile în cuplu să își rezolve problemele. Atunci când a primit oferta de a face parte din acest proiect inedit, Oana Nicolau a declarat că a acceptat pe loc.

„Am spus DA în primele 30 de secunde, cred. M-a încântat foarte tare ideea de a forma cupluri pe baza unor compatibilități, cu ajutorul științei.”

Ce rol are Oana Nicolau în emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”

Emisiunea matrimonială „Căsătoriți pe nevăzute” reprezintă un proiect unic în România, care constă în găsirea unor parteneri compatibili din punct de vedere științific a concurenților show-ului.

Oana Nicolau are un rol foarte important în cunoașterea participanților, a istoricului familiei, relațiilor și vizitarea mediului în care aceștia trăiesc.

„În prima etapă, eu studiez fiecare concurent în parte, îi ofer un chestionar cu întrebări legate de istoricul personal, familial și cel al relațiilor și evident anumite aspecte ce țin de sexualitatea persoanei. Apoi am discuții de unu la unu. Voi face vizite la domiciliu pentru că mediul în care noi trăim spune foarte multe despre noi.

A doua etapa este cea în care ne așezăm împreună cu ceilalți colegi experți și ne prezentăm concluziile pe care le-am tras fiecare. În a treia etapă, cuplurile sunt deja căsătorite și își trăiesc relația. Le voi oferi suport, voi fi acolo alături de ei.

Îi voi ajuta să se cunoască unul pe celălalt și cel mai important îi voi ajuta să descopere acele compatibilități pe care noi le-am văzut, dar despre care ei încă nu știu nimic”, a explicat Oana Nicolau.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI