Totul despre Andra Marinescu, noul arhitect de la Visuri la cheie. Ce a divulgat singură despre ea

Totul despre Andra Marinescu, noul arhitect de la Visuri la cheie. Ce a divulgat singură despre ea
Cine este Andra Marinescu de la Visuri la Cheie. A dezvăluit totul despre ea

Visuri la cheie aduce surprize uriașe în noul sezon! În echipa arhitecților ce se ocupă de proiect a intrat și Andra Marinescu ce abia așteaptă să își pună ideile în aplicare. Este clar că telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce vieți vor mai fi schimbate pentru totdeauna.

Cine este Andra Marinescu de la Visuri la cheie

Mulți o vor observa pe Andra Marinescu, în vârstă de 34 de ani, în noul sezon Visuri la cheie. Ținând cont că aceasta a intrat în echipa de arhitecți ce pun la punct anumite locuințe minunate pentru persoanele ce au disperată nevoie de ajutor, toată lumea este curioasă să afle ce va aduce femeia nou în emisiune. Într-un interviu, aceasta a decis să spună lucrurilor pe nume și să le dezvăluie tuturor cine este, dar și cum s-a îndrăgostit de acest domeniu.

„Ambițioasă, dornică mereu de cunoaștere și extrem de curioasă. Am căutat mereu să descopăr adevărul în tot ce ne înconjoară, menirea mea în această lume și mai ales răspunsuri la marile „de ce-uri” ale vieții, atât personale, cât și profesionale. Până la vârsta aceasta am considerat că menirea mea este să fiu arhitect și am rolul de mătușă pentru copiii prietenilor mei.

M-am hotărât că vreau să fac arhitectură fix cu 6 luni înainte de admitere, după ce o viață visasem că voi fi un procuror care va „povesti” dosare și va aresta răufăcătorii. Însă cu gândul că un job de 8 ore în fața unui calculator îmi va îngrădi complet dorințele mele independente, m-am întors la o pasiune a copilăriei – desenatul. Mi-am zis „ce poate fi așa greu?” Și iată-mă azi, aici, cu o meserie pe care o ador și pe care o fac din, și mai ales cu, pasiune.”, a zis Andra Marinescu pentru Click!.

Andra Marinescu: ‘Mereu mi-am dorit să fac parte din echipa de arhitecți’

De asemenea, Andra Marinescu mereu și-a dorit să facă parte din această echipă, mai ales pentru că urmărea cu mare drag emisiunea. Aceasta speră să aducă un suflu nou pentru Visuri la cheie și să își pună în valoare creativitatea, dar și să formeze o legătură cu alți colegi ce sunt deja foarte cunoscuți.

„Fiind un urmăritor al acestei emisiuni, nu pot ascunde faptul că mereu mi-am dorit să fac parte din echipa de arhitecți. Gândeam că toate se întâmplă la momentul potrivit și că nimic nu este întâmplător. Probabil că acum a sosit momentul meu și am de gând să aduc tot ce am eu mai bun în acest proiect.

Fiecare arhitect are un stil al său în felul de a rezolva problemele șantierului și de a implementa un concept. Aici nu suntem niciunul mai bun sau mai puțin bun. Astfel, am de gând să îmbin intuiția, creativitatea și, nu în ultimul rând, lucrul în echipă. Cu ajutorul colegilor mei, îmi doresc să pot scoate la lumină toate ideile sclipitoare și, împreună, să venim în întâmpinarea nevoilor familiilor pe care le întâlnim în acest drum.”, a mai zis aceasta.

De ce se va ocupa Andra Marinescu la Visuri la cheie. A ieșit totul la iveală

Iată că aceasta a dezvăluit și motivul pentru care a fost căutată pentru a se alătura echipei. Se pare că Andra Marinescu va avea grijă de partea tehnică, așa că este extrem de bucuroasă pentru că munca sa o să fie observată de telespectatorii ce abia așteaptă să vadă ce vor mai pune la cale arhitecții.

„Sunt bucuroasă să am în echipă doi colegi arhitecți-artiști (Cristina Joia și Alex Gavrilescu). Eu voi fi partea tehnică a echipei. Fără să vreau să îi sâcâi ca Florin Brînzan cu toate „problemele” tehnice, voi încerca să scot la lumină și latura mea artistică. Împreună putem face lucruri minunate pentru că arhitectură este despre echipă.”, a adăugat ea pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI