Povestea de la ‘Visuri la cheie’ care te emoționează până la lacrimi. Mesajul unei fetițe de doar 4 ani

Povestea de la ‘Visuri la cheie’ care te emoționează până la lacrimi. Mesajul unei fetițe de doar 4 ani
Cuvintele cutremuratoare ale unei fetite

Se știe că anii copilăriei nu-i mai poate aduce nimeni înapoi, iar bucuria, inocența și dorința de cunoaștere ar trebui să facă parte din viața oricărui copil. Din păcate, realitatea nu este tocmai așa, iar când auzi o fetiță numai patru ani care spune: ”Nu sunt fericită”, te cuprinde o mare tristețe.

Povestea de la ‘Visuri la cheie’ care te emoționează până la lacrimi

Și chiar mai mare este durerea atunci când vezi ca mama o privește neputincioasă, cu ochii în lacrimi. Marea dorință Sophiei Bucur, căci despre ea este vorba, va fi spusă miercuri, la 20:30, la emisiunea ”Visuri la cheie”. Micuța vrea foarte mult să nu mai fie nevoită să-și țină jucăriile în saci și să aibă unde să se joace cu frățiorul ei mai mic.

Mama celor doi copii a divorțat de soț și a fost nevoită să-și ia copiii și să se mute la părinți. A reușit însă să cumpere un apartament, însă este o locuință nemobilată, deteriorată și veche, cu multe probleme, iar echipa Visuri la cheie se dovedește a fi șansa acestei familii pentru o nouă viață împreună.

De asemenea, tot la Visuri la cheie va spune că simte că nu mai are autoritate în fața colegilor ei:
„Am senzația că a început să-mi scadă autoritatea”. Pentru a rezolva lucrurile, prezentatorul emisiunii o să vină însoțit la filmări, în speranța că-și va… speria un pic colegii. Însă rezultatele nu vor fi așa cum se aștepta el: „Dacă te mai iau la filmari, termini cu moaca asta de milog. Să știi că nu așa merge treaba! Dacă nu te impui de la început, nu o să te asculte nimeni!”.

Dragoș Bucur, vacanță în Suedia

Dragoș Bucur va mai trage și o concluzie după ce prietenul lui îi va cunoaște pe arhitecți: „Nu o să te descurci cu ăștia trei, crede-mă! Am experiență cu ei!”

Dragoș Bucur s-a născut la data de 13 iunie 1977, București este un actor român de film, scenă și televiziune, dar și actualul prezentator TV al showului de la Pro TV, Visuri la cheie. Bragos Bucur a fost premiat doi ani la rând (2009 și 2010) cu Premiul Gopo pentru cel mai bun actor.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie” a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie”. Dragoș Bucur s-a vindecat de coronavirus, iar la scurt timp a plecat într-o scurtă vacanță cu familia, în Suedia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI