10 sept. 2023 | 12:30

Top 5 filme și seriale de pe Netflix pe care trebuie să le vezi în septembrie 2023

Diverse
Top 5 filme și seriale de pe Netflix pe care trebuie să le vezi în septembrie 2023

Top 5 filme și seriale de pe Netflix. Toamna vine cu surprize pentru pasionații de filme, iar în peliculele ce le veți vedea pe micile ecrane se ascund nume mari și personalități puternice! Vezi în rândurile de mai jos ce filme apar pe paltforma Netflix.

Top 5 filme și seriale de pe Netflix

Acum că toamna își intră în ritm, odată cu anotimpul minunat apar și filme pe care sigur le vei viziona pe canapeaua ta confortabilă.

Un documentar care sigur va fi pe placul tău, având două personalități celebre în prim plan se numește ”Kim vs.Kanye: Divorțul”, iar luna aceasta va apărea pe platforma Netflix.

Documentarul este menit să îi aducă pe cei doi în prim-plan și mai ales, divorțul celor doi care a stârnit controverse deja de multă vreme.

Informațiile sunt dezvăluite de avocați, dar și de prietenii celor doi, astfel că, povestea este spusă din ambele perspective.

Totodată, filmul care își va face debutul pe platforma socială cea mai accesată este faimosul ”Furios și Iute”, care a apărut pe data de 8 septembrie, este al doilea în topul de astăzi.

Personajul principal trebuie să își înfrunte păcatele trecutului ca să îi salveze pe cei dragi, iar în prim plan este Dom Toretto, nimeni altul decât Vin Diesel.

Te-ar putea interesa și: Killer Book Club, filmul de groază de pe Netflix care își bate joc de clișee. De ce ar trebui să îl vezi

Filmul ”Nobody: Erou de serviciu” și va face debutul la data de 15 septembrie, iar în rolul principal este Bob Odenkrik, care îl interpretează pe Hutch Mansell, un bărbat mohorât, subestimat de toată lumea, inclusiv de propria familie.

Printre celelalte titluri care vin pe Netflix și continuă lista de filme de top în septembrie se numără ”Bărbați în negru 1-3, Bărbați în negru: Internațional și ”Codul lui Da Vinci”.

Lista largă continuă cu filme precum: ”Îngeri și demoni, Inferno”, ”Emily”, ”Două inimi”, ”Ziua Mamei”, ”Metronom, Legiunea supereroilor”, ”Batman: Sufletul dragonului”, ”Green Lantern: Ferește-te de puterea mea!”. Însă acestea nu sunt toate peliculele de succes pe care le vei ”savura”.

Ți-ar putea plăcea și: Filmul de pe Netflix care a înnebunit românii: vezi de ce se menține în top, de ce merită

Serialele care vor ține telespectatorii cu ochii lipiți de TV

De asemenea, serialul ”Ragnarok” vine cu un nou sezon pentru cei care au rămas mască în fața televizorului, așa că pregătește-te pentru cele mai bune filme și seriale și bucură-te de toamnă!

Dacă gândul îți stă la dragoste, și nu la seriozitate și acțiune, ei bine, noi sezoane și noi seriale vin pe Netflix pentru a-ți face timpul mai plăcut, cum ar fi serialul ”Mask Girl”, care e de un mister de neimaginat, având scene de dragoste și pline de peripeții.

De asemenea, serialul ”The Ultimatum Marry or move on” așteaptă să intre în atenția publicului larg. Așa că, fă-te comod și bucură-te de filme și seriale cum nu ai mai văzut!

Vezi și: Filmul de pe Netflix care te ține în suspans: thrillerul care i-a marcat pe români te va ține „lipit” de canapea

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro