Top 3 cei mai buni concurenți Survivor România 2022. Primul loc te va uimi, dar este meritat pe deplin

După ultima săptămână din cadrul emisiunii, clasamentul real al celor mai buni concurenți de la „Survivor România 2022“ a suferit modificări importante. Primul loc din top este ocupat surprinzător sau nu de o ea, iar cei de acasă consideră că-l merită pe deplin. Care sunt cei trei concurenți care au ieșit în evidență, afli în rândurile de mai jos ale acestui articol.

Top 3 cei mai buni concurenți Survivor România 2022

Clasamentul celor mai buni concurenți ai show-ului fenomen difuzat de Pro TV, „Survivor România 2022“, a avut parte de schimbări importante, cu precădere după ultima săptămână de concurs.

În acest moment, cea mai bună concurentă de la „Survivor“ este Ștefania Ștefan, care are un procentaj 80%. Tânăra, care face parte din tabăra Războinicilor, a intrat pe traseu de 25 de ori, fiind învinsă de 5 ori.

Concurenta din echipa Războinicilor este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara și a venit la „Survivor“ pentru a-și testa limitele și a demonstra că este o femeie puternică, înzestrată cu toate atuurile necesare pentru a putea câștiga marele premiu de 100.000 de euro.

Pe locul doi se clasează colegul ei, Ionuţ Popa, un tânăr în vârstă de 31 de ani, de profesie antrenor personal de fitness. Războinicul este un mare pasionat al sportului, iar fanii emisiunii sunt convinși că a sa condiție fizică de invidiat va reprezenta pentru el un mare avantaj pe tarseu.

Citește și: Cine îl susține pe Marian Drăgulescu la Survivor România 2022: „Să împartă premiul de 100.000 de euro și cu noi!“ EXCLUSIV

Primul loc te va uimi, dar este meritat pe deplin

Poziția a treia este ocupată de Cătălin Zmărăndescu, care până acum câteva zile avea cel mai bun procentaj dintre toți bărbații de la „Survivor România 2022“. Acesta a intrat pe traseu de 29 de ori și are 10 înfrângeri.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali este și una dintre cele mai controversate prezențe din concurs, având în vedere că în 2009 a ajuns la închisoare, după ce latifundiarului i-a fost furată mașina. Cu toate că a ajutat la recuperarea autovehiculului, concurentul de la „Survivor“ ajuns să stea în arest timp de 29 de zile.

Codașii clasamentului sunt Emil Rengle, care a reușit să aducă doar 8 puncte, și Doru Răduţă, cel mai proaspăt concurent intrat în echipa Războinicilor.