Cine îl susține pe Marian Drăgulescu la Survivor România 2022: „Să împartă premiul de 100.000 de euro și cu noi!” EXCLUSIV

Cine îl susține pe Marian Drăgulescu la Survivor România 2022: „Să împartă premiul de 100.000 de euro și cu noi!” EXCLUSIV
Marian Drăgulescu, susținut de fosta soție să câștige Trofeul „Survivor”

După mai multe eliminări, după cum spune regulamewntul, la „Survivor România” au venit noi concurenți. Una din marile surprize a fost apariția celebrului gimnast român Marian Drăgulescu. Deja fanii sunt extaziați de prezența acestuia în cadrul show-ului, dar sportivul are și susținători de seamă. Printre susținătorii sportivului se numără și Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu, susținut de fosta soție să câștige Trofeul „Survivor”

„Marian are potențial de câștigător!”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, aflat în competiție la „Survivor” (PRO TV). Larisa ne-a dezvăluit și ce i-a spus Marian, înainte de plecarea în Republica Dominicană, unde se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Larisa Drăgulescu a rămas în relații foarte bune cu Marian Drăgulescu, multiplu medaliat european, mondial și olimpic. Înainte de plecarea în Republica Dominicană, locul de desfășurare al competiției, pentru a se alătura echipei „Faimoșilor”, Marian și-a vizitat fosta soție, dar și fiica și fiul:

„Nu știu exact ce a vorbit cu copiii, însă mie mi-a zis că era foarte nerăbdător și optimist!”, ne-a declarat Larisa Drăgulescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Larisa Drăgulescu: „Dacă va câștiga, să împartă premiul de 100.000 de euro și cu noi!”

Larisa Drăgulescu îl susține, din fața televizorului, pe Marian, tatăl copiilor ei:

„Eu și copiii îi ținem pumnii, îl susținem și sperăm să ajungă până în finală cel puțin. Are potențial de câștigător. Marian adoră sportul sub toate formele, chiar și sporturile extreme.

Deci nu îmi fac griji că nu va rezista acolo. Îl urmărim cu emoție la tv. Dacă va câștiga, să împartă premiul de 100.000 de euro și cu noi!”, ni s-a mai confesat Larisa Drăgulescu.

„Am venit cu forțe proaspete, ca să ajut barca Faimoșilor”

Marian Drăgulescu a intrat cu optimism în concursul de supraviețuire difuzat de la PRO TV:

„Sunt fost gimnast de performanță, actualmente antrenor de gimnastică. Mă bucur să fiu aici. Bineînțeles, am venit și eu cu forțe proaspete, ca să ajut echipa Faimoșilor, barca Faimoșilor.

Am acceptat pentru că mi s-a părut că va fi o experiență unică în viață și sper să ne bucurăm la maximum de ea și cei mai buni să câștige!”, a declarat Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu va fi ginerică pentru a treia oară? Ce spune Larisa: „Aștept să mă invite la nuntă!”

Marian Drăgulescu tot mai crede în căsătorie, deși a trecut prin două divorțuri zgomotoase. Prin urmare, la întoarcerea de la „Survivor”, sunt mari șanse să-și oficializeze relația cu Simona, alături de care și-a găsit liniștea sufletească:

„Ne dorim copii. Bineînțeles că vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm ușor, nu ne grăbește nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simțim bine. Deocamdată, cu toată pandemia asta, nu a fost o prioritate, dar cu siguranță vom ajunge și să facem acest pas.

Va fi o nuntă cu prieteni, cu familie, cu rude, o nuntă normală. Sper să țină cât mai mult, dacă o ține până la sfârșit și o să fie frumos mă bucur cât mai mult, o să trăim prezentul, ne bucurăm unul de celălalt, ne simțim bine împreună”, spunea Marian, la Antena Stars.

La aflarea veștii, Larisa ne-a declarat, într-un alt interviu pentru impact.ro: „Mă bucur pentru Marian că și-a găsit liniștea într-o fată care pare că îl completează perfect. Avem o relație foarte bună și aștept să mă invite la nuntă!”.

Pe celebrul gimnast român îl puteți vedea la PRO TV, în fiecare seară de duminică, luni și marți, de la ora 20:00, în cadrul show-ului „Survivor România”.