Vedeta Pro TV care primea amenzi din partea șefilor. Cătălin Măruță a izbucnit în râs după povestea asta

Vedeta Pro TV care primea amenzi din partea șefilor. Cătălin Măruță a izbucnit în râs după povestea asta
Ce probleme a avut o vedetă. Abia acum s-a aflat

Unele zile petrecute la locul de muncă sunt grele chiar și pentru vedete. O cunoscută actriță a vorbit pentru prima oară despre ‘amenzile’ pe care le primea la locul de muncă în momentele în care nu se mai putea abține și îi era testată răbdarea. Cătălin Măruță s-a amuzat când a auzit povestea!

Ce amenzi primea o vedetă Pro TV, de fapt

Serialul ‘La bloc’ a cucerit românii. Telespectatorii fugeau în case când producția era difuzată la Pro TV, așa că actorii care au apărut în numeroase episoade se bucură de foarte mult succes și acum. Totuși, nu totul era chiar așa de roz pentru vedetele care au participat la filmări.

Laura Cosoi și Tily Niculae au devenit extrem de cunoscute după ce au amuzat românii în serialul ‘La bloc’. Blondina și-a dat fosta colegă de gol, explicând că aceasta primea ‘amenzi’ care îi afectau salariul atunci când mergea la filmări. Totuși, bruneta a mărturisit ce se întâmpla, de fapt, pe atunci.

„Nu aveai timp să mănânci, nu aveai timp să te duci la baie, aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. Băi, ție ți se părea normal? Eu nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto.

Erau sacrificii, să nu ne aducem aminte. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate. Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat, Laura era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei niciodată.

Eu eram de vârstă cu Dana, dar ea a început altfel. Ea începuse de mică, era o normalitate. Pe mine m-au luat de băncile liceului. Te-ai băgat în ceva ce nu știai în ce te bagi. Cu siguranță au fost lucruri mai bune decât rele.”, a povestit Tily Niculae la emisiunea ‘La Măruță’.

„Nimic nu s-a schimbat”

Imediat cum a auzit Laura Cosoi ce a avut de spus Tily Niculae despre serialul care le-a consacrat, aceasta a avut de zis o replică spumoasă la adresa fostei sale colege. Mai exact, actriță a mărturisit că nu este prima oară când află totul despre respectivele probleme.

„Vorbești ca acum 20 de ani. Nimic nu s-a schimbat.”, a zis și Laura Cosoi.

Prin ce trecea Tily Niculae când juca în ‘La bloc’

Cele două actrițe au trăit momente frumoase, dar și unele neplăcute. Laura Cosoi și Tily Niculae au muncit din greu pentru producția faimoasă, însă cea din urmă avea o anumită problemă. Mai exact, nu se putea feri de răceli.

„Tily Niculae: Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci.

Laura Cosoi: Se repetau mult zilele, era ca un job. Se fac 20 de ani de când am jucat.”, au zis cele două.

Urmăriți Playtech.ro și pe