Țiganca de la Românii au Talent, Isabela Stănescu, umilită în ultimul hal. ”Să lași pe cineva să moară de foame dintr-un astfel de motiv!”

Țiganca de la Românii au Talent, Isabela Stănescu, umilită în ultimul hal. ”Să lași pe cineva să moară de foame dintr-un astfel de motiv!”
Isabela Stănescu, refuzată pentru că este țigancă

Isabela Stănescu, tânăra care a impresionat cu vocea ei la Românii au Talent, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj în care susține că a fost refuzată de angajații unui restaurant din cauză că locuiește într-un cartier în care mulți cetățeni sunt de etnie romă. „Am fost refuzată pentru că sunt țigancă”, a scris Isabela.

Isabela Stănescu, refuzată și de un al doilea restaurant pentru că este țigancă

„Nu credeam vreodată că mi se va întâmpla așa ceva, dar tocmai am fost refuzată de restarurantul Andreea din Piatra Neamț pentru că sunt țigancă și pentru că locuiesc într-un cartier de țigani”, și-a început Isabela Stănescu postarea de pe rețeaua de socializare. Tânăra cu voce de aur a mărturisit că a sunat pentru a comanda un burger și totul a fost ok până în momentul în care și-a dat adresa. „Nu livrăm în cartier, o zi bună!”, i s-ar fi spus la telefon.

După ce a cerut o explicație și aceasta nu a venit, a insistat, moment în care i s-a închis telefonul în nas. „Un lucru de care mi-am dat seama fără să mă gândesc prea mult a fost că patronul a avut experiențe neplăcute cu locatarii cartierului. Cert e că 90% din cartier este locuit de țigani, specie de oameni deja destul de negativ privită de către societate”, a precizat Isabela.

În postarea de pe contul personal de Facebook, tânăra de etnie romă i-a transmis un mesaj patronului de restaurant: „Oi fi eu țigancă, dar dacă ăsta e motivul pentru care lași omul să moară de foame acasă, atunci să fii sigur că te-ai ales cu o foarte mare reclamă. Proastă, dar tot reclamă. Nu?”

La scurt timp după ce a postat mesajul pe internet, Isabela a revenit cu un update. Încercase să sune la un alt restaurant, care a refuzat-o pentru același motiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI