Scandal după finala Românii au Talent 2019. Ce i-a nemulțumit pe fani

Scandal după finala Românii au Talent 2019. Ce i-a nemulțumit pe fani
Scandal după finala Românii au talent 2019

Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la Românii au Talent, dar fanii show-ului au pornit un mare scandal pe rețelele de socializare. Sunt nemulțumiți că premiul nu a ajuns la Aris Negoiță, puștiul de 8 ani care dansează fenomenal. Internetul s-a umplut de mesaje după finala de vineri seara.

Scandal după finala Românii au talent 2019

Aris Negoiță a oferit un nou număr de dans și a ridicat publicul în picoare în finala Românii au Talent, dar telespectatorii au fost mai impresionați de vocea de aur a croitoresei Ana Maria Pantaze. Internauții nu au fost deloc mulțumiți când au văzut că femeia a câștigat marele premiu și au umplut internetul de mesaje.

„Zero talent. Nu mai faceți preselectii la acest show dacă tot nu vă pricepeți la ales talente. De râsul găinilor cine a câștigat. De fiecare dată pasivă și fără har. Și fără voce. Am senzația că fiecare putem cânta ca ea. Deci, să câștigăm că merităm premiul. P.S.: cum a cântat ea în finală, vă asigur, cântăm fiecare mai frumos în casă sau în mașină când conducem”, este unul dintre comentariile postate pe rețelele de socializare după finala Românii au Talent.

Alții au recunoscut că femeia este talentată, dar, emoționați de faptul că un copil de numai 8 ani poate dansa atât de bine, au fost de părere că Aris este cel care merita să pleca acasă cu marele premiu de 120.000 de euro.

„Bravo ei, dar totuși aș fi preferat să câștige băiețelul acela simpatic care întradevăr are talent”, a scris un alt internaut.

„Nu mi-a plăcut această finală și, în mod deosebit, câștigătorul. Nu merita locul I și nici premiul”, a mai scris cineva.

În finala Românii au Talent a fost premiat și cel mai original dintre concurenți. Premiul de 10.000 de euro a mers la Magitot – Marius Drăguș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI