Theo Rose, fără lenjerie intimă în public: ‘Cătălin Botezatu va izbucni în râs’. Ce s-a întâmplat

Theo Rose, fără lenjerie intimă în public: 'Cătălin Botezatu va izbucni în râs'. Ce s-a întâmplat
Cum a apărut Theo Rose la un eveniment. Mulți au fost surprinși

Theo Rose este cunoscută pentru ținutele sale extravagante, dar a surprins pe toată lumea în momentul în care a apărut într-o rochie senzuală la un eveniment monden. De asemenea, vedeta nu s-a abținut și a dezvăluit un detaliu, anume că nu purta lenjerie intimă.

Theo Rose, apariție surpriză. Ce ținută a purtat la un eveniment

Theo Rose a trecut peste momentele dificile din viața ei. Vedeta s-a infectat cu Covid-19 pentru a doua oară, așa că a fost nevoită să își anuleze toate evenimentele și să rămână acasă pentru a rezolva problemele de sănătate și a nu pune în pericol alte persoane.

Aceasta s-a tratat în propria locuință și nu a mers la spital, iar acum s-a vindecat de virus, reușind să își reia activitățile din viața de zi cu zi. Vedeta a participat seara trecută la un eveniment monden, unde a câștigat și un premiu, spre fericirea tuturor celor care o apreciază.

Theo Rose, fără lenjerie intimă. Ce le-a zis fanilor

Totuși, ținuta ei nu a rămas neobservată. Vedeta a afișat o rochie decupată și mulată, astfel că nu a putut să poarte lenjerie intimă. De asemenea, aceasta nu a avut pregătit un discurs pentru momentul în care trebuia să urce pe scenă pentru a lua premiul, așa că s-a confruntat cu multe emoții.

„Dacă vă zic, crăpați de râs. Vedeam că toți oamenii care veneau să își ia premiul aveau un discurs pregătit sau erau oameni cu experiență, știau cum să spună, cu mulțumiri, cu din alea.

M-am gândit, uite mă, nu m-am pregătit și eu de acasă să zic și eu câteva vorbe deștepte aici la oamenii aceștia, să-i impresionez. Am venit așa, nu știu să zic nimic.”, a zis Theo Rose, pe Instagram.

Ce a spus vedeta despre Cătălin Botezatu: ‘Următorul gând a fost să tac din gură’

Mai mult, Theo Rose le-a dezvăluit admiratorilor săi că designerul Cătălin Botezatu, care a participat la același eveniment, o să izbucnească în râs când o să afle că nu a purtat lenjerie intimă, mai ales pentru că aceștia au format o frumoasă legătură de prietenie după emisiunea ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

„Și când mă uitam așa prin sală l-am văzut pe Cătălin Botezatu. El îmi știe retardul și dacă îi zic că nu am chiloți pe mine leșină de râs. Următorul gând a fost să tac din gură, să nu mă fac de râs.

N-am chiloți astăzi. Așteptam cu nerăbdare să spun asta, a fost un an extraordinar pentru mine, într-adevăr, an pentru care am muncit mult. Știu că Dumnezeu m-a înzestrat cu câteva calități importante.”, a adăugat Theo Rose.