Theo Rose, adevărul despre cariera ei. Motivul real pentru care s-a apucat de cântat manele

Theo Rose, adevărul despre cariera ei. Motivul real pentru care s-a apucat de cântat manele
Theo Rose, adevarul despre cariera ei

E frumoasă, tânără, talentată, simpatică și are una dintre cele mai puternice și bune voci ale României. Într-un an în care cei mai mulți dintre artiști s-au plâns de pandemie, anul 2020 a fost anul ascensiunii carierei lui Theo Rose. Care este motivul real pentru care frumoasa cântăreață s-a apucat de cântat manele. 

Theo Rose, adevărul despre cariera ei

Frumoasa artistă în vârstă de numai 23 de ani a luat cu asalt muzica românească. Theo Rose a trecut de la muzică populară, la muzică pop și apoi la manele, dovedind că este un artist complet și cameleonic, capabil de a se adapta oricărui gen muzical.

Colaborările sale muzicale cu aritiști consacrați ai genului, precum Bogdan de la Ploiești, Jean de la Craiova, Jador sau Florin Salam i-au adus faima și milioane de români care au început să o urmărească pe toate rețelele de socializare. Cu toate acestea, Theo Rose a mărturisit că au existat și anumite voci care au criticat-o pe fosta concurentă de la Te Cunosc de Undeva.

„Când am cântat manele, a fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine. Prima dată am cântat o manea cu Jean de la Craiova, apoi cu Florin Salam, Bogdan de la Ploiești, cu care m-au și cuplat, și cu Jador. Lucrurile au luat-o razna în muzică în ultima perioadă. Pe mine nu mă deranjează să cânt manele. Știu că m-a judecat multă lume, dar s-au mai schimbat gusturile noii generații acum. Lăutarii sunt foarte mișto.

Mi-am spus așa: ce ar putea să meargă rău, atâta timp cât intențiile mele sunt bune, mesajul pe care eu îl transmit e unul curat? Sunt o fată cu un discurs ok, mai am multe de învățat dar am grijă mereu să nu deranjez, să nu dau pe nimeni la o parte. Pe mine asta mă interesa: ca oamenii să nu mă catalogheze și să mă pună acolo, într-un colț.

Theo Rose vrea să reprezinte România la Eurovision

Deși este pe val acum, interpretând muzică lăutărească și manele, Theo Rose promite că nu se oprește aici. Artista care va împlini 24 de ani în luna august are planuri mari pentru viitorul ei profesional. Unul dintre visurile sale cele mai mari este să reprezinte țara noastră la Eurovision.

Da, vreau să reprezint România la Eurovision. Sper să nu mă judece că am cântat și manele. Nu are nici o legătură, vocea tot aia e, o ai sau nu. Ba chiar la manele pot să spun că e totul mult mai adevărat, mai real, acolo trebuie să cânți live, să faci dedicații, nu e așa ușor. Dar știu că cei din TVR sunt mai conservatori”, a declarat Theo Rose în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI