05 sept. 2023 | 15:03

Theo Rose, dezvăluiri despre începuturile relaţiei cu Anghel Damian. Nu a mai zis asta vreodată: „El mă domina”

Monden
Theo Rose, dezvăluiri despre începuturile relaţiei cu Anghel Damian. Nu a mai zis asta vreodată:
Theo Rose, dezvaluiri despre inceputurile relatiei cu Anghel Damian. Nu a mai zis asta vreodata El ma domina

Theo Rose nu mare nevoie de nicio introducere. De-a lungul timpului, artista a lansat numeroase hit-uri. Recent, cântăreața a făcut o serie de dezvăluiri legate de relația dintre ea și Anghel Damian. Ce spune diva?

Theo Rose a făcut noi dezvăluiri

De mai bine de un an, Theo Rose a început să-și facă simțită prezența pe micile ecrane. Artista a fost jurat la celebra emisiune Vocea României. Anul acesta, artista își propune să se dedice mai mult și să facă mai multe lucruri pentru emisiune.

„Toamna asta mi-am propus să muncesc mult la Vocea României, să pun la bătaie absolut tot ce știu, să petrec mult timp cu concurenții. Anul trecut a fost ca un training pentru mine, îi datorez chestia asta lui Smiley, adică, că am învățat mersul și mi-am dat seama ce aș fi putut eu oferii.

Anul trecut mi-a plăcut că am descoperit, eu personal nu îi știam pe antrenori. Nici măcar pe Smiley, noi ne-am cunoscut pe scaune. Pe Irina am văzut-o, dar nu am interacționat. Anul trecut am fost în banca mea, am stat să văd ce le place, cum să mă raportez”.

De ce îl respectă Theo Roşe pe Pavel Bartoș?

În cadrul podcastului ”Lucruri simple”, artista a mărturisit că un rol important în dezvoltarea acesteia l-a avut și Pavel Bartoș, care a susținut-o foarte mult.

„Simțeam niște lucruri pentru Bartoș, înainte de primul live el a venit și m-a încurajat, era prima dată când eu prezentam ceva live. Nu era cu ajutoare, cu nimic, producătorul show-ului mă număra în casă, iar el a strigat ”Hai, Theo, știu că poți”. Contează mult să vezi că cineva te încurajează, el m-a ajutat mult în tot procesul meu de evoluție”.

Citește și: Theo Rose, videoclip emoţionant postat de ziua lui Anghel Damian. Nu i-ai mai văzut aşa pe cei doi: ‘’Noi suntem 8 și 9’’

Care a fost prima părere a lui Theo Roşe despre Anghel Damian

Artista nu s-a rezumat la a vorbi numai despre cariera sa ci a vorbit și despre relația sa cu Anghel Dimian. Potrivit acesteia, cei doi s-au cunoscut prin intermediul serialului ”Clanul”.

„Când l-am întâlnit pe Anghel, eu învățam niște replici pentru Clanul, iar producătoarea noastră Delia era acolo și ea, eu nu luam chiar în serios, am vrut să văd ce înseamnă actoria. Aveam un costum albastru, aveam și o haină roz, eram cu un partener, nu cu Denis Hanganu, aveam un alt partener, Anghel ne-a explicat care este situația, dar eu nu eram chiar focusată să zic așa, voiam să aflu dacă chiar mă pricep, până nu zicea cineva ”Fetiță, lasă-te că n-ai o treabă”, nu aveam de gând să văd dacă e și pentru mine treaba asta.

Artista mărturisește că la început, Anghel era foarte calm. Mai mult, se pare că Theo Rose avea o serie de nelămuriri legate de rolul acestuia în serial. La un moment dat, regizorul i-a atras atenția și cântăreața mărturisește că  a văzut o parte din ea în acesta.

„Da, era foarte calm, nici el nu cred că a avut cine știe ce așteptări. Eu îl urmăream cu mare atenție, nu mă uitam eu ca și când ”ce îmi place de ăsta”, eu îl admiram, pentru mine el era un actor, nu știam sigur care e rolul lui, îl văzusem într-un serial, eu nu știam cine e regizor, cine etc…Colegul cu care am dat casting-ul era actor, eu nu aveam nicio treabă cu asta, iar Anghel și-a dat seama.

După fiecare dublă, Anghel zicea ”hai să facem, dar schimbăm următoarele lucruri”. Concluzia după casting-ul ăla a fost de parcă mă vedeam pe mine cum încearcă să facă pe cineva să facă un lucru bun, fără să îi spui că greșește, mă vedeam pe mine în altcineva. Eu având exercițiul ăsta pe care îl făceam eu la canto, dintr-o dată cineva făcea asta ca mine. El mă domina, îmi dădea indicații, eu eram în poziția în care făceam ceva ce nu mai făcusem. A fost interesant, l-am admirat pentru asta în primă fază”

”El nu m-a lăsat singură nicio secundă”

În ceea ce privește conexiunea dintre ei, Theo Rose mărturisește că a durat ceva timp până când aceasta s-a format. Mai mult, Anghel Dimian nu făcea rabat la reguli pentru ea.

„Da, a trecut mult până când au început filmările, timp în care nu am interacționat în niciun fel. După au început repetițiile, au fost cred că două repetiții, odată cu toți actorii, întâlnire la care am întârziat. A fost gravă problema, că eu nu sunt genul care întârzie. Ei furnizau toate informațiile pe mail, eu nu eram obișnuită să folosesc mail-ul, a trecut pe lângă mine mielul și nu m-am trezit. La 10 m-am trezit eu cu apeluri multe de la un regizor, Cristian Buje, m-a luat cu rău, am sărit din pat.

M-am îmbrăcat și m-am dus cu coada între picioare, am ajuns chiar la fix, la jumătatea episodului când aveam de zis ceva. Toți actorii erau acolo, Carmen Tănase, Hanganu, producători. Zic ”Bună dimineața, eu sunt Teodora”, la final a venit Anghel și mi-a zis ”Știi că asta cu întârziatul..”, și i-am explicat că nu am verificat mail-ul”.

Cu timpul, lucrurile au evoluat, iar cei doi au ajuns să aibă o familie. Artista susține că partenerul ei îi este alături în orice moment. În momentul în care era însărcinată, regizorul a fost un adevărat sprijin pentru ea.

”Pentru mine sarcina nu a fost așa grea, a fost minunat să fiu însărcinată pentru că am fost îndrăgostită de Anghel. Dacă mă întrebai spuneam ”eh, vomit dimineața..”, altfel treci când știi că e ce trebuie. El nu m-a lăsat singură nicio secundă, și-a făcut programul încât să aibă timp mult pentru mine. Pe tot timpul sarcinii am simțit nevoia să stau doar cu el..”

Citește și: Cum au devenit nași de cununie Theo Rose și Anghel Damian, fără să fie căsătoriți. Acum totul are sens

 

Parteneri
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când raiul și iadul sunt deschise
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Capital.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea să modifice legea pensiilor, abia intrată în vigoare
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Anunțul ZILEI despre ILIESCU! Un DOCTOR a dat VESTEA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro