29 aug. 2023 | 17:22

Cum au devenit nași de cununie Theo Rose și Anghel Damian, fără să fie căsătoriți. Acum totul are sens

Monden
Cum au devenit nași de cununie Theo Rose și Anghel Damian, fără să fie căsătoriți. Acum totul are sens

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie pentru cuplul Denisa Trofin și Cosmin Nistor, weekendul trecut. Mulți s-au întrebat cum a fost posibil acest lucru, având în vedere că cei doi parteneri de viață nu sunt căsătoriți. Cum ar fi avut loc evenimentul, de fapt.

Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Foarte puțini au fost cei care au știut despre legătura amoroasă dintre cele două vedete. Relația romantică a celor doi a fost amplu comentată de către internauți.

La câteva luni după ce au decis să se cunoască mai bine, s-a aflat că Theo Rose era însărcinată. Informația a fost un adevărat șoc pentru părinți, precum și pentru fanii acestora. Totuși, Theo Rose și Anghel Damian s-au bucurat când au aflat că vor fi părinți tineri.

A trecut aproximativ un an de zile de când Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu. La începutul verii 2023, vedetele au devenit părinții unui băiețel căruia i-au pus numele Sasha. Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, dacă cei doi tineri intenționează să se căsătorească.

Weekendul trecut, Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie pentru cuplul format din Denisa Trofin și Cosmin Nistor. Vedetele sunt apropiate, potrivit informațiilor din spațiul public, actrița și regizorul botezând-o pe fiica celor doi, fără să fie căsătoriți.

Se căsătoresc Theo Rose și Anghel Damian?

Cum se face că Theo Rose și Anghel Damian au putut să boteze pe cineva, fără a fi căsătoriți? S-a aflat cum au putut cei doi parteneri să ia parte la demersul cu pricina. Există o tradiție potrivit căreia cuplul poate primi o dispensă de la preot, fiind condiționat însă să se căsătorească religios în următorul an.

„V-am zis că ajuns și la nășie. M-am descurcat eu cumva. Suntem nașii prietenei mele din copilărie și soțului ei minunat și ai iubitei noastre Karla Elena”, a transmis Theo Rose într-o postare publicată pe platformele sociale.

În altă ordine de idei, întrebați dacă intenționează să își unească destinele, atât Theo Rose, cât și Anghel Damian s-au arătat deschiși la această idee. Au precizat totuși, recent, că își doresc ca evenimentul să fie unul spontan și discret, nu unul în atenția publicului larg.

La începutul anului 2023, Theo Rose mărturisea că nu crede în superstiții. Dacă ar fi să facă nunta în biserică, nu se va lăsa împiedicată de vreun aspect. Nici ea, dar nici Anghel Damian nu-și doresc să facă petrecere foarte mare, însă alte detalii ar urma să fie stabilite pe parcurs.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Schimbare pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Decizia oficială a intrat deja în vigoare
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro