Theo Rose are Covid-19. Anunțul făcut de vedetă: ‘Da, am mai fost infectată’

Theo Rose are Covid-19. Anunțul făcut de vedetă: 'Da, am mai fost infectată'
Theo Rose, infectată cu Covid-19. Cum se simte

Theo Rose a venit cu o veste extrem de tristă pentru fani. Cunoscuta cântăreață s-a infectat cu Covid-19 pentru a doua oară, așa că nu o să mai poată să participe la concerte în următoarea perioadă, fiind nevoită să se îngrijească de starea ei de sănătate și să rămână în casă.

Theo Rose, anunț trist. Cum a aflat că are Covid-19

Cunoscuta artistă a crezut că se confruntă, la început, cu o banală răceală, așa că s-a hotărât să rămână în propria locuință pentru a se asigura că vocea ei nu o să aibă de suferit. În cele din urmă, vedeta a recurs și la un test Covid-19, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

„Oameni buni,

Zilele trecute nu m-am simtit prea bine. Am simtit că mă ia o răceală, drept urmare am stat acasă, cu scopul de a face o pauză vocală pentru a putea onora cântările de săptămâna asta.

Aseară am făcut un test rapid, care a ieșit pozitiv. La orele 3:00 ale dimineții am plecat să mă testez la o secție de testare pcr non-stop. Astăzi am primit rezultatul, care este pozitiv.”, a spus Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose, nevoită să stea departe de fani

De asemenea, Theo Rose este supărată pentru că nu o să se mai întâlnească cu fanii la diferite evenimente. Vedeta avea în față o perioadă extrem de aglomerată, cu multe concerte programate, așa că s-a văzut nevoită să își anunțe admiratorii că nu o să mai poată onora invitațiile.

„Vă aduc asta la cunoștință, pentru că ar fi fost o perioadă cu multe evenimente, poate ultima atât de plină din acest sezon și ar fi fost extraordinar atât pentru mine, cât și pentru trupa mea să le putem onora.”, a mai zis cântăreața.

Cum se simte Theo Rose, infectată pentru a doua oară cu Covid-19

Vedeta a mai fost infectată cu Covid-19 anul trecut, în luna noiembrie, astfel că simptomele sunt aceleași. Theo Rose a explicat că starea ei de sănătate este una bună și se bucură că a luat măsuri cât se poate de repede pentru a nu infecta și alte persoane.

„Mă simt ok, din fericire simptomele nu diferă cu mult față de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru că da, am mai fost infectata o dată.

Îmi cer scuze față de oamenii care mă așteptau să le cant și mă bucur totodată că am acționat la timp și nu am îmbolnăvit pe nimeni.

Aveți grijă de voi și de ai voștri!”, a continuat Theo Rose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)