23 dec. 2023 | 16:58

Theo Rose a scos piesă nouă. Ritmul a neaşteptat, cum au reacţionat fanii: „Oricât m-ar costa evoluţia, sunt gata să plătesc”

Monden
Theo Rose a scos piesă nouă. Ritmul a neaşteptat, cum au reacţionat fanii: „Oricât m-ar costa evoluţia, sunt gata să plătesc”
Theo Rose a scos piesă nouă. Ritmul a neaşteptat, cum au reacţionat fanii: „Oricât m-ar costa evoluţia, sunt gata să plătesc”

Theo Rose a reușit să dea din nou lovitura pe plan muzical, înainte de Crăciun. De data aceasta, solista a scos o piesă cu un ritm neașteptat. Cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat, sugerându-i că melodia este numai bună pentru Eurovision.

Theo Rose a lansat o piesă nouă de Crăciun

Theo Rose are un succes fulminant pe plan muzical, iar vizualizările de pe Youtube spun totul. Melodiei tinerei soliste reușesc să ajungă la inimile românilor în câteva ore de la lansare. De curând, Theo a lansat o nouă piesă, care a prins foarte bine la public.

De la 1 pân’ la 3”, ultima piesă semnată Theo Rose i-a lăsat mască pe fanii săi. Dacă până acum i-a obișnuit pe toți cu piese mai lente, de data aceasta, solista a trecut la alt gen muzical. Îmbinând influențe rock, folclorice și balcanice, cântăreața a demonstrat că doar ea poate susține o astfel de combinație.

De asemenea, ritmurile pline de viață și chitarele electrice dinamice aduc un suflu fresh piesei. Theo Rose a reușit să creeze o melodie care îți provoacă și picioarele să danseze în ritmul ei vibrant. Piesa a fost scrisă chiar de Theo Rose, ajutată de Alessandra, Dan Helciug și Costel Dominteanu (DOMINO).

Solista a trecut la rock

Melodia a fost lansată și cu un videoclip energic, iar Theo Rose se află în rolul principal, alături de formația sa Rose GVNG.

O inspiratie de moment care a facut sa-mi sară inima de bucurie. M-am simtit EU cu totul. Multumesc celor doi prieteni care au luat parte la facere. Oricât m-ar costa evoluţia, sunt gata să plătesc”, a precizat iubita lui Anghel Damian pe rețelele de socializare.

Citește și: Theo Rose trece prin momente grele. Artista şi-a anunţat fanii de situaţia în care se află: „Trebuie să fug din ţară ca politicienii”

Nici fanii nu au rămas indiferenți și i-au transmis numeroase complimente.

Bai da’ nu se poate asa ceva… tu chiar orice canti BINEEE?”, Direct la Eurovision cu ea propun!! O vad castigatoare”, Parca ești din Vikingii”, Foarte mișto melodia când iese și pe YouTube că este o piesa foarte mișto felicitări Theo Rose”, i-au scris internauții la clipul de pe Instagram.

A devenit mamă în vara lui 2023

Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos, miercuri, 14 iunie. Anghel Damian și-a dus iubita la un spital privat din Capitală. Theo Rose, în vârstă de 25 de ani, a devenit mamă pentru prima dată și este în culmea fericirii. Artista a avut o sarcină ușoară, fără probleme și alte complicații.

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a transmis cântăreața pe Instagram, după ce a născut.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
„Turnul din Pisa”, varianta din România. Unde se află minunea: „Are o înclinație mai mare decât cel din Italia”
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Când pică Moșii de vară în acest an. Tradiții ce trebuie respectate
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin SĂ FIE INTERZIS complet. Nimeni nu ar fi crezut că se va lua o astfel de DECIZIE
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro