17 nov. 2023 | 20:43

Irina Rimes și Theo Rose, nemulțumite la Vocea României: ‘Trebuia intimidare’

Monden
Irina Rimes și Theo Rose, nemulțumite la Vocea României: 'Trebuia intimidare'
Vocea României

În această seară a fost ultima etapă a Confruntărilor pe scena de la Vocea României! Concurenții se vor duela și doar cei mai buni vor trece mai departe, în etapa KO-urilor. Concurenții din echipa lui Smiley au impresionat jurații, dar i-au și stimulat să își exprime părerile după bunul plac.

Irina Rimes: ”Erați fiecare pe treaba lui”

Adrian Galbinu și Giulia Petre au fost primii care au urcat pe scena de la Vocea României, unde au demonstrat că sunt două voci puternice, însă după spusele juraților, nu au reușit să transmită prea multe împreună.

Concurenții au cântat renumita piesă ”All this love”.

„Mie mi s-a părut interesant și mi-aș fi dorit să comunicați un pic mai mult, că ați fost lemn, fiecare pe treaba lui, Nu prea ați comunicat, părintele avea poziția lui și tu tot îți trăgeai fustița, să nu fie prea scurtă. Totuși mi-ați trezit emoții frumoase, a ieșit bine. Eu aș merge cu Dumnezeu că e cel mai sigur”, a spus Irina Rimes.

„Mie mi-a plăcut potrivirea de voci, ce a lipsit din punctul meu de vedere este că nu trebuia neapărat să vă conectați la zona asta de priviri, ci să văd că voi cântați unul pentru altul”, a spus Tudor Chirilă.

Te-ar putea interesa și: Diferența de vârstă dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă te va uimi. Puțini știau acest detaliu despre jurații de la Vocea României

Theo Rose: ”Dacă ai fi fost în echipa noastră, tu câștigai”

Mai departe, și Theo Rose a fost de acord cu părerea Irinei Rimes, considerând că Giulia avea un mare as în mânecă în fața adversarului ei.

„Giulia, dacă ai fi fost în echipa noastră tu câștigai duelul ăsta de la început, știi cum? Prin intimidare. Să arăt eu ca tine și să fiu lângă mine cu un preoțel, dacă nu îi dădeam niște rotocoale, mă puneam în fața lui și gata! Păi ce, mai putea să cânte?”, a spus Theo.

„Theo, tu acest lucru faci cu Brenciu în fiecare clipă, nu vezi că nu mai zice nimic?”, a spus Bartoș.

„Eu zic să nu îți alegi să repeți cu un domn ca Horia Brenciu, tot genul ca părintele trebuie să fie, unul de la 0 trebuie să fie, nu unul care abia așteaptă să îl intimidezi!”, a completat Theo Rose.

„Vă felicit că ați dus piesa asta până la capăt, Adrian e mai rezervat, Giulia a încercat ce zicea Theo. Se vede că nu aveți experiență în a cânta cu cineva, dar v-a ieșit bine”, a spus Smiley.

În final, alegerea lui Smiley a fost Adrian Galbinu.

Te-ar putea interesa și: Concurenta de la „Vocea României” care a luat o decizie fără precedent. Pleacă din emisiune: „Aleg acest lucru asumat”

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro