Testul șarpelui, metoda prin care orice om vede care este dușmanul său de moarte. Ce ți-a ieșit?

Testul șarpelui, metoda prin care orice om vede care este dușmanul său de moarte. Ce ți-a ieșit?
Cum să descoperi cine este dușmanul tău de moarte?

Cum poți să afli rapid și simplu care este omul care nu te place deloc și ți-ar face rău în clipa în care ar avea astrele de partea sa. El te-ar putea face să suferi imediat și ar putea să găsească momentul oportun pentru a te face să te simți foarte prost ori ți-ar încurca planurile de urgență. Ce presupune testul șarpelui și cum poți să descoperi cine te urăște până în măduva oaselor? Ai grijă pe cine păstrezi în cercul tău de prieteni. Poate să fie vorba inclusiv de o rudă de sânge.

Descoperă cine este dușmanul tău de moarte: testul șarpelui este metoda potrivită

Șarpele este considerat din timpuri vechi un simbol biblic negativ. Acesta reprezintă ispita, amăgirea și pericolul cel mai mare, motiv pentru care testul se numește astfel.

El scoate la iveală tot ce este mai rău, lucrurile de care trebuie să te ferești și ce să eviți pentru a nu avea parte de necazuri. De asemenea, un asemenea test te ajută să îți deschizi ochii și să realizezi ce ar trebui să schimbi în viața ta.

Privește cu atenție imaginea din galerie și alege una care ți-a atras atenția cel mai mult. Ai mai jos explicația fiecăreia și persoana care este alături de tine, dar care pe la spate și în adâncul sufletului nu te iubește sau apreciază deloc.

Ce ai văzut în imagine?

1. Prietena cea mai bună – o consideri prietenă și ai mare încredere în ea, dar a devenit acum unul din dușmanii tăi de seamă. Începutul legăturii dintre voi a fost unul frumos, dar totul s-a transformat de la an la an în ceva teribil.

Este vicleană și te poate atrage în multe capcane. De asemenea, se folosește de energia ta, iar pe la spate poate să îți fure chiar și partenerul. Te urăște în tăcere și speră ca până și cele mai mici lucruri să te afecteze puternic.

2. Colega de serviciu – poate îți zâmbește pe față, dar în adâncul sufletului nu te adoră deloc. Probabil o simpatizezi pentru că te-ai obișnuit cu ea și pare că este mereu interesată de ceea ce faci, dar în realitate lucrurile stau altfel. Ea vrea să îți știe ficare pas pentru că vrea să îți pună piedici.

3. Soacra – mama partenerului tău nu te are deloc la suflet, așa că ar fi în stare să facă orice pentru a te scoate din viața lui. Poate că ți-a oferit deja câteva semne pe care nu le-ai văzut ca fiind o amenințare. Află că acesta este abia începutul. Ea se bagă sub pielea lui pentru a-i schimba părerea despre tine.

4. Tu – poate ți se pare ciudat, dar chiar tu poți fi factorul pentru care lucrurile nu îți merg în viață. Te poți sabota cel mai bine pentru că îți știi în subconștient cele mai mari dureri, cele mai de temut frici și care sunt punctele slabe pe care le aduci în prim-plan atunci când îți este frică de ceva. Chiar și faptul că îți găsești deseori scuze arată că tu ești propriul tău dușman.