Testul de perspicacitate pe care puţini îl trec. Găseşte 3 diferenţe între cele două imagini. Reuşeşti în 9 secunde?

Testul de perspicacitate pe care puţini îl trec. Găseşte 3 diferenţe între cele două imagini. Reuşeşti în 9 secunde?
Rezolva cel mai tare test de perspicacitate

Unul dintre cele mai distractive teste de perspicacitate a devenit viral în mediul online, după ce internauții au întâmpinat anumite dificultăți în rezolvarea sa. Tu crezi că poți găsi cele trei diferențe din cele două imagini? Trebuie să fii foarte atent la detalii.

Găsește diferențele dintre cele două imagini

Acest test de atenție este destinat celor care preferă să participe la jocuri distractive și ghicitori de tot felul. Teaserele de acest gen îți pun la testare capacitatea de concentrare și gândirea creativă.

În timp ce privești cu atenție acest puzzle, vei vedea că trebuie să găsești trei diferențe între cele două imagini de AICI. Desigur, pentru ca a-i da de cap, trebuie să scanați fotografia de sus în jos, de la stânga la dreapta.

Asigură-te că nu ți-a scăpat niciun detaliu. Specialiștii te sfătuiesc să îți utilizezi toate abilitățile de observație, deoarece răspunsul ar putea fi chiar sub nasul tău.

Citește și Iluzia optică pe care o rezolvă doar 1% dintre oameni. Găsești pisicile ascunse în doar 30 de secunde?

O minte activă poate identifica diferențele în doar 10 secunde, iar dacă vei rezolva testul de perspicacitate în acest interval, înseamnă că ai un coeficient de inteligență peste media globală.

Așadar, ai depistat care sunt cele trei diferențe? Dacă nu, soluția corectă este AICI. Pentru cei care încă nu au putut rezolva testul dat, răspunsurile sunt următoarele:

  • Nori – Prima diferență este norul din partea dreaptă sus a imaginii. În prima imagine, forma norului este diferită față de forma norului din imaginea secundă.
  • Roțile anvelopelor auto – A doua diferență o reprezintă cea de la nivelul roțile anvelopelor auto. Roțile din prima imagine au forme diferite de vârfuri.
  • Fereastra – A treia diferență o reprezintă fereastra de subsol. După cum poți observa, unul dintre geamurile de la subsolul clădirii din stânga lipsește din a doua imagine.

Testele de inteligență sunt la mare căutare pe rețelele sociale

Potrivit statisticilor, doar 35% dintre internauți au găsit soluția corectă a acestui test de atenție în doar 10 secunde, reușind să găsească toate cele 3 diferențe.

Specialiștii sunt de părere că aceste tipuri de puzzle-uri nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire logică, ci sunt un simplu test al abilităților tale de observație, precum iluziile optice.

Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinațiile specifice de culoare, lumină și modele ne pot păcăli cerebelul să perceapă vizual lucruri care nu există, de fapt, în realitate.