22 sept. 2022 | 21:54

Testul de atenție care determină ce IQ ai. Găsești animalul diferit în turma de zebre?

Diverse
Testul de atenție care determină ce IQ ai. Găsești animalul diferit în turma de zebre?
Testul de atentie care determina ce IQ ai. Gasesti animalul diferit in turma de zebre

Unul dintre cele mai virale teste de inteligență de pe Internet a captat atenția internauților. Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție turma de zebre și să observi unde se ascunde animalul diferit. Dacă reușești să-l găsești în maximum 15 secunde, atunci te lauzi cu un IQ peste medie.

Cum se rezolvă iluzia optică virală cu zebre

Imaginea de mai sus, creată de BBC Earth, a provocat internauții să găsească un bursuc ascuns printre zebre. Desigur, pare a fi o sarcină mult mai ușoară decât este în realitate.

Bursucul a fost camuflat în turma de zebre, iar specialiștii susțin că doar privitorii cu ochi de vulturi sunt pot rezolva acest puzzle destul de complicat.

Așa cum am menționat anterior, în această iluzie optică, un animal diferit de zebre se ascunde printre cabaline.

La început, cei de la BBC nu au dezvăluit identitatea animalului ascuns și apoi utilizatorii au cerut mai multe indicii. Într-un final, internauții au rezolvat problema și au descoperit micul bursuc ce se joacă printre zebre.

Dacă vei arunca o privire atentă la acest test de atenție și vei încerca să depistezi fața animalului ascuns, vei vedea că este vorba despre un bursuc, aflat în partea stângă a imaginii, în colțul de sus.

Unde se află bursucul, de fapt

Dacă te-ai blocat și nu poți găsi animalul sub nicio formă, atunci vei putea verifica soluția AICI, unde bursucul este marcat un cerc roșu. Dacă ai rezolvat problema în 15 secunde, atunci te poți lăuda cu faptul că ai un coeficient de inteligență mai ridicat decât media globală.

Așadar, bursucul se află în partea din stânga sus a imaginii. Dacă mărești fotografia, îi vei putea observa urechile, gura și fața frontală ale animalului.

Deși câțiva internauți au declarat că au găsit bursucul în doar 10 secunde, iluzia optică prezentată în acest articol i-a lăsat pe mulți confuzi, majoritatea experimentând dificultăți în a găsi animalul buclucaș.

Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinațiile specifice de culoare, lumină și modele ne pot păcăli cerebelul să perceapă vizual lucruri care nu există, de fapt, în realitate.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro