Iluzia optică pe care o rezolvă doar 1% dintre oameni. Găsești pisicile ascunse în doar 30 de secunde?

Iluzia optică pe care o rezolvă doar 1% dintre oameni. Găsești pisicile ascunse în doar 30 de secunde?
Găsești pisicile ascunse în doar 30 de secunde? Iluzia optică pe care doar 1% dintre oameni o pot desluși.

Doar persoanele cu un nivel de inteligență ridicat pot să deslușească iluzia optică. O mulțime de internauți au încercat să găsească răspuns la această întrebare, însă fără succes. Potrivit datelor din mediul online care au fost supuse analizelor, doar 1% dintre oameni pot să ajungă la o concluzie corectă. Tu găsești pisicile ascunse în doar 30 de secunde?

Găsești pisicile ascunse în doar 30 de secunde?

Iluziile optice constau, de regulă, în imagini profund fascinante. În acestea, un obiect, un desen sau o persoană își poate schimba forma în așa fel încât să manipuleze cu ușurință ochii privitorului. Creierul percepe, astfel, în mod diferit informațiile pe care le primește.

Exact acest lucru se întâmplă și în cazul ilustrației de epocă de mai jos. Aceasta prezintă un moment relaxant, petrecut în familie, de către un cuplu care are un copil. Femeia pare angajată într-o discuție cu partenerul său, care nu îi oferă atenție. Bărbatul este foarte concentrat la câteva rândurile redactate într-un ziar. Fetița cuplului își privește întrebătoare tatăl, în timp ce se joacă cu o păpușă.

Ce nu observă nimeni, la o primă vedere, este că în ilustrația de mai sus au fost desenate și două animăluțe de companie. Mai exact, două pisici. Doar persoanele cu un nivel de inteligență ridicat pot să deslușească această iluzie optică. Tu reușești să îți dai seama unde sunt ascunse cele două pisici? Ideal ar fi să le identifici în maximum 30 de secunde.

Unde se află cele două pisici, de fapt

Bărbatul din imagine stă pe canapea și citește ziarul. Vis-a-vis de el se află soția lui. Fiica celor doi parteneri stă pe podea, jucându-se cu o păpușă. Crezi că ai un nivel de atenție ridicat? Încearcă să găsești cele două pisici din imagine. Mulți internauți nu au reușit să identifice animalele de companie din ilustrație.

Ambele pisici sunt ascunse în locuri în care culorile alb-negru poate fi ușor confundat cu fundalul imaginii de epocă. Animalele de companie sunt camuflate în fundalul camerei. Acesta este și motivul pentru care poate să fie destul de complicat să îți dai seama unde anume se află pisicile.

Privește cu atenție imaginea. Dacă nu ai reușit să identifici cele două feline, îți spunem noi unde se află. Așa cum poți să observi și în imaginea de mai jos, prima pisică se află sub picioarele bărbatului care citește ziarul. A doua pisică se află în poala soției lui.

Citește și: Iluzia optică pe care nu o descifrezi nici cu lupa. Câte animale sunt în imagine?

Nu descuraja dacă nu ai reușit să deslușești locul în care se aflau felinele. Tot ce trebuie să faci este să continui să îți antrenezi puterea de concentrare și atenția prin intermediul unor astfel de teste. Iluziile optice te vor ajuta să îți menții ridicat spiritul de observație.