Testul de inteligenţă care te va da gata! Ce maşină trebuie să scoţi de pe şosea pentru a elibera traficul? Ai doar 7 minute la dispoziţie!

Testul de inteligenţă care te va da gata! Ce maşină trebuie să scoţi de pe şosea pentru a elibera traficul? Ai doar 7 minute la dispoziţie!
Testul de inteligenta care te va da gata! Ce masina trebuie st scoti de pe sosea pentru a elibera traficul Ai doar 7 minute la dispozitie

Acest test IQ reprezintă o modalitate distractivă de a-ți evalua coeficientul de inteligență. Acest teaser te ajută să îți testați IQ-ul pe baza deciziei pe care o vei lua, în timp ce analizezi datele problemei. Privește bine ilustrația și spune ce mașină trebuie să scoți de pe șosea, pentru a elibera traficul. Doar 1% dintre internauți au ghicit răspunsul corect.

Testul de perspicacitate cu mașini a devenit viral pe Internet

În timp ce rezolvi ghicitoarea acestui articol, trebuie să te concentrezi foarte bine pe problema dată și să ajungi la răspunsul corect, folosindu-te de abilități tale logice și perspicacitate. Acest puzzle devine extrem de interesant, în momentul în care trebuie rezolvat cu o gândire creativă.

În testul de perspicacitate de mai sus, internauții trebuie să rezolve ambuteiajul creat de șapte mașini aflate pe o șosea. Fiecare dintre cele șapte automobile este numerotată, cu cifre de la 1 la 7, mașinile având culori diferite.

Pentru a soluționa testul de inteligență, tot ce trebuie să faci este să te gândești care dintre cele șapte autoturisme trebuie eliminată din trafic, pentru ca celelalte vehicule să poată circula fără probleme.

Ce mașină trebuie eliminată, pentru a fluidiza traficul

Ai doar șapte minute la dispoziție pentru a da răspunsul corect. Potrivit specialiștilor, internauții care au dibuit puzzle-ul în mai puțin de 5 minute se bucură de un coeficient de inteligență peste media generală.

Ți se cere să privești cu atenție imaginea, înainte de a răspunde la întrebare, deoarece rezolvarea se poate afla chiar sub nasul tău. Ei bine, dacă nu ți-ai dat seama, încă, de soluția corectă, o poți verifica AICI.

Este important de reținut faptul că toate mașinile din ilustrația prezentată mai sus se intersectează, la un moment dat.

  • Mașina nr. 1 și mașina nr. 2 merg în aceeași direcție spre sud la intersecția de pe drum.
  • Mașina nr. 4 și mașina nr. 5 merg în aceeași direcție spre vest la intersecția de pe drum.
  • Mașina nr. 6 și mașina nr. 7 merg în aceeași direcție spre nord la intersecția de pe drum.
  • Mașina nr. 3 este singura ce merge pe direcția est la intersecția de pe drum.

În concluzie, mașina roșie, cea numerotată cu cifra 3, este cea care ar trebui eliminată din trafic, pentru ca drumul celorlalte șase automobile să se fluidizeze, fără probleme.

Citește și Testul optic care îi dă gata şi pe cei mai inteligenţi români. Câte batoane vezi, de fapt, în imagine? 3 sau 4