Puzzle de creier: În această imagine cu Solitaire, încearcă să descoperi greșeala ascunsă în interiorul imaginii. Poți descoperi greșeala în 10 secunde? Tu în cât timp o vezi? Originile jocului cu cărți Solitaire sunt neclare, dar cele mai vechi înregistrări apar la sfârșitul anilor 1700 în nordul Europei și în Scandinavia.
Poți să vezi greșeala în această imagine a cărților Solitaire? Această ghicitoare este pentru cei cărora le place să facă puzzle-uri distractive. Aceste teste pentru creier sunt rezolvate cu gândire creativă. În timp ce rezolvi aceste ghicitori, trebuie să folosești o minte creativă și să analizezi problema puțin diferit.
În imaginea de mai sus, ți se cere să identifici greșeala ascunsă în imaginea cărților Solitaire. O minte ascuțită poate rezolva acest test pentru creier în 10 secunde. Ți se cere să privești imaginea cu atenție înainte de a răspunde la întrebare, deoarece și răspunsul este destul de simplu, poate deveni complicat.
Sugestie: greșeala este ascunsă în cărțile de față dintre pachetul de cărți.
În acest test pentru creier, trebuie să identifici greșeala ascunsă în cărțile Solitaire. În acest joc mental, inteligența și vederea ta vor fi cu adevărat testate.
Dacă ai mai jucat cărți înainte, probabil că știi totul despre cărți cu chip, cum ar fi Regina inimilor, Regele de pică și regele diamantelor. Dar poți observa greșeala în imaginea cărților?
Pentru a găsi greșeala și a rezolva testul, aruncă o privire atentă la fiecare carte din imagine. Acum, ia-ți un moment și încearcă să vezi dacă îți apare ceva ca fiind incorect.
La început, probabil că nu vei observa imediat greșeala, deoarece este un detaliu mai mic decât ai crede. Dar după câteva secunde, este posibil să poți identifica greșeala din întrebarea adresată.
Deci, răspunsul la test este cartea cu numărul „11”. Deoarece cartea cu cel mai mare număr este 10 și apoi vin Jack, Regina și Regele. Numărul 11 nu există în cărți. Aceste detalii de bază pot fi sărite cu ușurință dacă ai o perioadă limitată de timp.
Mulți oameni vor încerca să găsească greșeala în succesiunea de cărți așezate în solitaire. În cele din urmă, ei găsesc o greșeală reală ascunsă în calendarul de masă.
Unele teste nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire laterală, dar sunt un simplu test al abilităților tale de observație. Această ghicitoare a fost dificilă, dar simplă, în același timp, deoarece are nevoie de mai puțin timp și de putere a creierului pentru a o rezolva.