Test pentru creier: doar 1 din 10 oameni văd singura greșeală din această poză. Tu o vezi?

Test pentru creier: doar 1 din 10 oameni văd singura greșeală din această poză. Tu o vezi?
Test pentru creier: doar 1 din 10 oameni văd singura greșeală din această poză

Test pentru creier: numai 1 din 10 oameni văd singura greșeală din poză. Tu reușești să o vezi? În imaginea prezentată există o greșeală. O minte ageră poate rezolva acest test în doar zece secunde. Trebuie doar să urmărești imaginea cu atenție și să răspunzi la întrebare, deoarece răspunsul este destul de simplu!

Test pentru creier: doar 1 din 10 oameni văd singura greșeală din această poză

Poți observa greșeala din această imagine a camerei de birou? Ghicitoarea este pentru cei cărora le place să facă puzzle-uri distractive și inteligente. Aceste jocuri pentru creier pot fi rezolvate doar de o minte creativă. Răspunsul însă este unul foarte simplu, chiar dacă total neașteptat.

În acest puzzle pentru creier trebuie să descoperi greșelile din imaginea camerei de birou. Se vede aici un spațiu de birou cu aspect comun. O masă de birou, un scaun și alte câteva articole din cameră.

Acum, trebuie să fii atent și să încerci să vezi dacă îți apare în fața ochilor ceva ca fiind incorect. Se observă ceva în neregulă? Detaliul este unul mic, aproape neînsemnat, însă după câteva secunde s-ar putea să reușești să identifici greșeala în cauză.

Răspunsul corect

Dacă nu ai reușit, te ajutăm noi cu acest puzzle, iar răspunsul este chiar data de pe calendarul de masă „31 septembrie”. Data calendaristică este greșită, întrucât luna septembrie are doar 30 de zile.

Detaliile de bază pot fi sărite, dacă nu ai timp de o analiză amănunțită. Mulți oameni vor încerca să găsească greșeala în privința obiectelor existente în camera de birou, cum ar fi scaunele sau masa. După ce își dau seama că nu există nicio greșeală în aceste piese ale puzzle-ului, oamenii analizează apoi piesele de pe birou. Și, în cele din urmă, găsesc o greșeală reală ascunsă în calendarul de masă.

Unele puzzle-uri nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire laterală, doar un simplu test al abilităților tale de observație. Această ghicitoare a fost dificilă, dar simplă, întrucât are nevoie de mai puțin timp și de putere a creierului pentru a o rezolva. Dar cu siguranță te simți grozav când găsești răspunsul în doar câteva secunde.

Testul de inteligență este o metodă prin care se stabilește gradul de inteligență al unei persoane, iar cel mai cunoscut dintre aceste metode este stabilirea Coeficientului de inteligență (IQ). Testul propus însă mai sus este un test pentru creier, deci mai mult un test tip antrenament, creativ și foarte distractiv.