29 ian. 2023 | 10:56

Test de IQ. Mută un băţ de chibrit pentru a fi corect rezultatul! Prea puţini reuşesc, din păcate

Diverse
Test de IQ. Mută un băţ de chibrit pentru a fi corect rezultatul! Prea puţini reuşesc, din păcate
Test de IQ. Mută un singur băț de chibrit în așa fel încât rezultatul să fie unul corect. Reușești să rezolvi exercițiul matematic?

Test de IQ. Dacă vrei să-ți măsori nivelul de inteligență cu ajutorul unui test rapid, ai ajuns la locul potrivit. Tot ce trebuie să faci este să muți un singur băț de chibrit în așa fel încât să obții un exercițiu corect din punct de vedere matematic. Din păcate, puțini reușesc să facă mutarea potrivită. Tu reușești?

Test de IQ. Mută un băț de chibrit pentru a corecta exercițiul

Testele pentru evaluarea coeficientului de inteligenţă (IQ) sunt folosite în întreaga lume. În Statele Unite ale Americii – și nu numai -, sunt aplicate încă din primii ani de școală, pentru a testa nivelul de inteligență al copiilor. IQ-ul reprezintă un număr care măsoară inteligența umană, rezultat în urma rezolvării unui test standardizat, raportat la vârstă.

Persoanele cu un nivel de inteligență mare prezintă un IQ de peste 120. Majoritatea oamenilor, aproximativ 85% din populație, prezintă un nivel IQ situat între 90 și 110, adică au o inteligență medie. Foarte puțini sunt cei care au IQ-ul de 130 sau 140, în ultimul caz vorbind despre genii în adevăratul sens al cuvântului.

Specialiștii în psihologie și psihiatrie atrag atenția că IQ-ul pe care îl prezintă o persoană nu garantează succesul în viață. Pentru a ajunge la o anumită performanță, oamenii trebuie să fie dezvoltați și din punct de vedere al inteligenței sociale sau interpersonale. De fapt, acest tip de inteligență este considerat a fi cel mai important pentru o dezvoltare corectă.

În materialul de astăzi, îți vom prezenta un test cu ajutorul căruia îți poți evalua singur nivelul de inteligență. Tot ce trebuie să faci este să rezolvi corect un exercițiu matematic. Pentru a obține un rezultat veridic, trebuie să muți un băț de chibrit. Calculul prezintă două modalități de rezolvare, însă este suficient să descoperi una.

Ce băț de chibrit trebuie să muți pentru un rezultat corect

Analizele realizate de specialiști arată că persoanele care prezintă o inteligență peste medie pot să rezolve testul IQ în mai puțin de 20 de secunde. Te provocăm să îți testezi și tu nivelul de inteligență cu ajutorul testului cu bețe de chibrit. Accesează prima imagine din galeria FOTO, setează cronometrul și mută un băț de chibrit în așa fel încât să obții un calcul corect.

Prima imagine din galeria FOTO afișează un exercițiu matematic cu un rezultat greșit: 8+3-4=0. Ce trebuie să faci este să muți un băț de chibrit în așa fel încât să rezolvi problema. Atenție! Nu accesa celelalte două materiale încărcate în galeria FOTO, îți vei fura singur căciula, fiindcă acestea din urmă prezintă rezolvările.

Timpul se scurge rapid. Ai reușit să identifici greșeala și să muți bățul de chibrit pentru a obține o demonstrație corectă din punct de vedere matematic? Există două variante de răspuns, așa cum am menționat deja. Prima mutare pe care o poți face este următoarea: scoți un băț de chibrit din numărul 8 și îl pui la mijlocul lui 0. Exercițiul matematic devine: 9+3-4=8.

A doua mutare pe care o poți face pentru a rezolva corect exercițiul matematic este următoarea: așezi vertical bățul de chibrit din cifra 4 în așa fel încât să obții numărul 11. Calculul corect va fi: 8+3-11=0.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Orașul în care Primăria transformă o baltă în parc cu 20 de milioane de euro. Urmează exproprierile!
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro