Tesla a făcut primele victime. Cum au murit 2 bărbați într-o mașină pe care nu o conducea nimeni VIDEO

Tesla a făcut primele victime. Cum au murit 2 bărbați într-o mașină pe care nu o conducea nimeni VIDEO
Accident teribil în SUA. Detaliul care a fost neobișnuit

Accident teribil în Statele Unite ale Americii. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu o mașină marca Tesla într-un copac. Care a fost detaliul care i-a alarmat pe unii din șoferii care au ales acest tip de autovehicul?

Accident teribil: doi bărbați au murit într-o mașină Tesla. Detaliul îngrozitor

Doi bărbați au murit violent într-un accident cu o mașină Tesla. Tragedia s-a petrecut în Texas. Detaliul neobișnuit care a fost specificat de către autorități a fost faptul că mașina se afla pe pilot automat.

Concluzia a fost trasă imediat după ce Poliția nu a găsit pe nimeni pe locul șoferului. Vehiculul în cauză a ieșit de pe șosea, a ricoșat într-un copac, ulterior a izbucnit în flăcări. Mașina circula cu o viteză mare și nu a reușit să ia corect o curbă.

Pompierii ajunși de urgență la fața locului s-au chinuit să stingă flăcările preț de patru ore, după care au găsit trupurile neînsuflețite ale bărbaților – unul se afla pe scaunul de pasager din față, iar celălalt era pe bancheta din spate.

Autoritățile americane au deschis 27 de investigații în urma incidentului cu privire la accidente în care au fost implicate de-a lungul vremii vehicule marca Tesla. Evenimentul tragic vine într-un moment groaznic pentru compania care se pregătește ca în viitorul foarte apropiat să lanseze un software actualizat de conducere complet automată.

Amintim că Elon Musk a împărtășit zilele trecute pe Twitter rezultatul unui raport care ar demonstra că mașinile Tesla pe pilot automat au un risc de 10 ori mai mic de accident decât un vehicul normal.

Detalii despre sistem. Ce spune creatorul despre detaliul neobișnuit semnalizat în accident?

„Oamenii care utilizează greșit pilotul automat îl folosesc exact contrar modului în care am spus că ar trebui folosit“, a spus Musk pentru Automotive News.

„Sistemul de pilot automat de nivelul V prevede un regim de rulare complet autonom, în care cel din spatele volanului are doar să seteze destinaţia, iar maşina va continua drumul automatizat, indiferent de condiţii climaterice, marcaj sau situaţiile din trafic. Şi nu doar pe autostradă, dar şi pe stradele mici urbane.

Deci, Elon Musk susţine că o asemenea tehnologie va fi lansată de Tesla chiar până la sfârşitul acestui an, iar asta în timp ce concurenţii celor de la Tesla sunt de părere că un pilot automat complet autonom va apărea abia peste câţiva ani. Ei bine, Tesla a fost printre primii producători auto care au lansat un asemenea sistem pe automobilele de serie, unul extrem de avansat, ba chiar să declare public că şoferul poate să nu participe la procesul de rulare odată ce sistemul este funcţional”, arată piațaauto.md. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI