Motivul pentru care un român a rămas fără mașina Tesla pe care o deținea. Polițiștii s-au uitat lung la actele lui

Motivul pentru care un român a rămas fără mașina Tesla pe care o deținea. Polițiștii s-au uitat lung la actele lui

Conducătorul auto s-a ales și cu un dosar penal din partea oamenilor legii, iar mașina Tesla la volanul căreia se afla i-a fost confiscată. Bărbatul de 38 de ani a fost oprit de către agenții de la Poliția de Frontieră, care au mai aflat și că aceasta achiziționase autoturismul pe suma de 50.000.

Motivul pentru care un român a rămas fără mașina Tesla pe care o deținea

Bărbatul a fost oprit pe data de 31 ianuarie, fiind observat pe ruta dintre Vaslui și Iași la volanul unei mașini marca Tesla, ce fusese înmatriculată în România. Autoturismul a fost ulterior consfiscat și bărbatul s-a ales cu un dosar penal, pe motiv ca bolidul ar fi furat și fusese adus tocmai din Norvegia. Mașina i-a fost confiscată șoferului din Vaslui de către polițiștii de frontieră.

„În data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 14:30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere – I.T.P.F. Iaşi au observat, pe comunicaţia Vaslui-Iaşi, un autoturism marca TESLA, înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 38 de ani”, au transmis oamenii legii.

Motivul pentru care un român a rămas fără mașina Tesla pe care o deținea. Polițiștii s-au uitat lung la actele lui
Șoferul de Tesla a rămas fără autoturism după ce oamenii legii au aruncat o privire mai atentă asupra documentației pentru mașină

Polițiștii s-au uitat lung la actele lui

Șoferul de 38 de ani din Vaslui le-a spus oamenilor legii că achiziționase mașina foarte scumpă în luna martie din 2019, dar ofițerii s-au uitat foarte lung la actele prezentate de către acesta. Mașina fusese cumpărată din Norvegia printr-un alt cetățean român, iar șoferul prins nu ar fi știut că persoana de la care a achiziționat-o are probleme cu legea. Deși a negat vehement orice acuzație,

„În cauză, maşina în valoare de aproximativ 255.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au mai transmis autoritățile, potrivit adevărul.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe