Țepele pe care și le iau tot mai mulți români în Thassos. Ce se întâmplă în Grecia

Țepele pe care și le iau tot mai mulți români în Thassos. Ce se întâmplă în Grecia
Ce țepe își iau românii în Thassos. Ce au semnalat turiștii care și-au făcut rezervări pentru perioada de concediu în Grecia.

Din ce în ce mai mulți români care pleacă în vacanță în Grecia semnalează țepele pe care și le iau, în special pe insula Thassos. Turiștii se confruntă cu situații extrem de sensibile, chiar și după ce plătesc avansuri pentru rezervările la diverse pensiuni sau hoteluri. Multe familii au rămas pur și simplu pe drum, după ce proprietarii au refuzat să le răspundă la telefon. Află ce țepe își iau românii în Thassos!

Mesajul unei românce care și-a petrecut vacanța în Grecia

Turiștii români au luat cu asalt plajele din Grecia, mai ales după cei doi ani de pandemie, pe parcursul cărora autoritățile au impus tot felul de restricții. Turiștii conaționali, care s-au deplasat în concedii în regiuni, au ales să împărtășească o parte din impresiile de călătorie. Aceștia au arătat că plajele din Grecia sunt pur și simplu pline de către conaționali.

O româncă aflată în concediu în Grecia a transmis, după ce a petrecut câteva zile de vacanță pe plajele din zonă: „Nu prea avem loc unii de alții”. Românii se numără printre principalii clienți de pe plajele din Grecia.

Proprietarii din HoReCa au angajat o mulțime de conaționali pentru a facilita interacțiunile dintre personalul angajat și turiști. Mulți români au mărturisit că printre angajații de pe plajele din Grecia se află persoane străine care au învățat limba română, tocmai pentru a putea discuta ușor cu turiștii din țara noastră.

De asemenea, există meniuri redactate și în limba română. O mulțime de cetățeni au ales să își petreacă zilele libere pe plajele de pe insulele grecești. Nu întotdeauna, însă, experiențele se dovedesc a fi unele plăcute.

Ce țepe își iau românii în Thassos

Din ce în ce mai mulți români atrag atenția pe grupul „Forum Thassos” că, din cauza proprietarilor din Grecia, turiștii au de plătit o taxă neobișnuită. În special cei de pe insula Thassos. Aceștia își mai onorează rezervările. Există situații când, chiar și după ce turiștii plătesc avans pentru rezervare, aceștia nu le mai răspund la telefon în ziua cazării.

„Salutare! Am trimis avans unui „domn” care nu mai binevoiește să raspundă. Prin urmare, căutam o pensiune liberă de pe 15.08 (6 nopți), pentru 4 persoane și un copil. Mulțumesc!”, este mesajul transmis de o româncă pe grupul „Forum Thassos”.

O altă româncă a cerut, de asemenea, ajutorul internauților, după ce a rămas pe drumuri cu trei copii. Situația a fost cauzată tot de către proprietarii care nu și-au mai onorat rezervarea.

„Bună ziua! Vă rog să mă ajutați!!!! Am ajuns în Lumenas la cazare și din păcate nu au onorat rezervarea. Suntem cu trei copii mici, deci căutăm cazare începând de astăzi până pe 3 august. Avem nevoie de 6 camere duble!!! Mulțumesc!!”, a transmis o altă turistă din țara noastră.