25 ian. 2022 | 12:09

Teo Trandafir, victima hoților de pe internet: „Un furt care merită pedepsit. Nu vă lăsați păcăliți!”

Monden
Teo Trandafir, victima hoților de pe internet: „Un furt care merită pedepsit. Nu vă lăsați păcăliți!”
Teo Trandafir, victima unor furturi in mediul online

Teo Trandafir a trecut prin momente stânjenitoare în ultima perioadă, când anumite branduri de pastile și suplimente pentru slăbit s-ar fi folosit de imaginea și numele său pentru a-și face reclamă. Vedeta de la Kanal D primește, zilnic, sute de întrebări legate de acest subiect, din partea internauăților. Ce mesaj le-a transmis celor care o susțin în mediul online.

Imaginea lui Teo Trandafir, furată pe internet

Gazda emisiunii Teo Show de la Kanal D tună și fulgeră în mediul online, după ce diverse branduri de pastile de slăbit i-ar fi furat imaginea și nunele, pe care le-au asociat cu propriile produse, pentru a-și face reclamă.

Teo Trandafir le-a transmis un mesaj urmăritoarelor sale care o bombardează cu sute de întrebări pe zi, cu privire la felul în care a slăbit și dacă vedeta ar fi folosit, într-adevăr, acele suplimente pentru scădere în greutate.

„NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI! Cred că am răspuns unor sute de mesaje, adresate mie în scris: “E adevărat că ai slăbit cu un produs din cutie?” De fiecare dată era alt produs, am ajuns să cred că apar zilnic asemenea furturi de imagine.

Acum răspund și printr-un filmuleț care sper să mai lămurească din mister. Nu vă lăsați pacăliți! Dacă voi crede într-un produs de orice fel, îi voi rosti eu numele. Cu vocea mea.

Pentru toate fetele frumoase și deștepte care mă întreabă cum am slăbit, răspunsul meu este unul singur. Cu siguranță nu cu ajutorul unor pastile despre care se vorbește pe net. Este doar o minciună, un furt de imagine, care ar merita pedepsit.

Facem cu toții, și colegii mei, și eu, tot ce putem pentru a ne feri de asemenea oameni, dar e greu uneori. Încercăm în continuare, însă. Nu vă păcăliți, nu o să ne lăsăm influențați.”, a fost mesajul pe care Teo Trandafir l-a transmis pe Facebook.

Teo Trandafir vrea să-și pună silicoane

Are o carieră de 31 de ani în mass-media și este una dintre cele mai îndrăgite și titrate prezentatoare TV din România. Teo Trandafir arată impecabil la aproape 54 de ani, iar vedeta nu a fost niciodată adepta schimbărilor drastice de look.

Cu toate acestea, din cauza problemelor de sănătate de acum mulți ani, Teo Trandafir a fost nevoită să recurgă la o intervenție chirurgicală datorită căreia a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme: 50.

Astăzi este sănătoasă tun, iar singura operație estetică pe care ar dori să și-o facă este cea de implant mamar. Așadar, Teo Trandafir s-ar putea opera să-și pună silicoane.

„Sânii. Mai măruți. Implant mamar… vreau să îmi fac… balcoane. Mici, dar nu de toți banii. Da, îmi e frică. Îmi e frică de anestezia generală. Am avut vreo șase și încă îmi aduc aminte cum mă cheamă. La a șaptea vin la emisiune adusă.”, i-a povestit Teo Trandafir Andreei Marin, la Kanal D.

Nu știm sigur dacă vedeta își va pune sau nu silicoane, acest lucru rămâne de văzut. Un lucru este cert, Teo Trandafir rămâne una dintre prezentatoarele TV iconice ale României, apreciată de milioane de oameni pentru felul său de a fi.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro