Teo Trandafir se operează? Ce își dorește enorm vedeta TV: „Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”

Teo Trandafir se operează? Ce își dorește enorm vedeta TV: „Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”
Teo Trandafir se operează?

Teo Trandafir se operează? Iată ce modificare a corpului își dorește vedeta de televiziune. La cei 52 de ani ai săi, prezentatoarea emisiunii Teo Show, de la Kanal D, consideră că este pregătită pentru schimbarea pe care și-o dorește, din punct de vedere estetic. Teo Trandafir a reușit să slăbească peste 50 de kilograme după intervenția la nivelul stomacului, iar de data aceasta își dorește o nouă schimbare.

Teo Trandafir se operează? Ce își dorește enorm vedeta TV

Teo Trandafir i-a uimit pe toți după ce a spus că ar dori să își pună implanturi mamare. Întrebată, în emisiunea sa, care este partea corpului de care nu este total mulțumită, răspunsul ei a fost direct și asumat.

„Mi-e frică de anestezia generală. Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”, a spus Teo Trandafir la Kanal D, spunând că nu dorește să aibă sânii exagerat de mari.

Andreea Marin, dietă drastică

O altă vedetă din România care, la început de an 2022, își dorește câteva schimbări la nivelul corpului este și Andreea Marin. Aceasta urmează acum o dietă de la medicul nutriționist, cu care deja a slăbit trei kilograme.

„Mă simt mai bine ca la finalul de an. Am început cu energie bună, saună, masaj, alergare zi de zi. E o chestiune asumată. Decembrie este luna sărbătorilor la mine în familie, nu ținem diete de sărbători, ne place viața.

Mănânc poale în brâu, sarmale cu smântână, ardei, pâine caldă. Mama prietenului meu gătește extraordinar, a venit la noi încărcată numai cu bunătăți făcute în casă. La fel de asumat este și începutul lui ianuarie, ne punem pe o direcție, nu pentru că este importantă silueta, ci pentru că este importantă sănătatea. În ianuarie se schimbă treaba. De lunea trecută am început o dietă destul de drastică, dată de nutriționist, știu care sunt riscurile și de aia nu mă iau după alții și nu o recomand nimănui.

Sunt importante sarea, piperul, verdețurile, te ajută să faci mâncarea dietetică mai gustoasă. Dar fără dulce, dar o dată pe săptămână am voie o salată de fructe, fără prăjeală, fără carbohidrați, fără carne cu grăsime”, a mărturisit Andreea Marin în emisiunea lui Cristi Brancu.

Andreea Marin a vorbit, la început de an, despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, astfel că în plan personal aceasta se declară fericită. Andreea Marin consideră că relația cu partenerul ei este una perfectă și nu ar spune „nu” unei căsătorii.