Teo Trandafir, adevărul despre conflictul cu Iulia Albu. Ce s-a întâmplat, de fapt

Teo Trandafir, adevărul despre conflictul cu Iulia Albu. Ce s-a întâmplat, de fapt
Teo Trandafir și relațiile cu vedetele din showbiz-ul românesc

Una din cele mai iubite moderatoare TV, în toată cariera sa, este cu certitudine Teo Trandafir. Cu o carieră început în 1991, vedeta a demonstrat că poate face față oricărei provocări, fie profesională, fie în viața personală. Dar, cum nimeni și nimic nu e perfect, nici relațiile vedetei cu colegii și alte vedete din showbiz-ul românesc nu au fost perfecte. Este și cazul relației dintre Teo Trandafir și celebrul critic de modă Iulia Albu, despre care moderatorea TV a vorbit deschis recent.

Teo Trandafir și relațiile cu vedetele din showbiz-ul românesc

În cei 31 de ani de carieră în radio și televiziune, Teo Trandafir a avut extrem de multe intersectări profesionale cu vedetele din showbiz-ul românesc. Cu unele a avut relații bune, de amiciție, cu altele a închegat adevărate prietenii care au trecut și testul timpului.

Într-un interviu recent acordat Andreei Marin, pe lângă multele picanterii din cariera sa, Teo Trandafir a făcut dezvăluiri și despre relația cu celebrul critic de modă Iulia Albu, despre care a vorbit deschis.

Este cunoscut faptul că, uneori, Iulia Albu a dovedit că poate fi și o persoană mai dificlă, dar Teo Trandafir a încercat să treacă peste acest lucru, până la un moment dat. Despre acest episod i-a povestit Andreei Marin, îndrăgita moderatoare tv:

„Vrei să îți povestesc cu Iulia Albu? Iulia Albu trecea pe lângă mine și mă saluta cu «Hello!». Și la un moment dat am intrat peste ea în cabină și am întrebat-o:

«Duduie, dar de ce hello?». Nu mă iubește. Știi cum o duc?! Până la 100 de ani.”, a povestit Teo Trandafir în emisiune la Andreea Marin.

Teo vrea să facă schimbări

De-a lungul timpului, Teo Trandafir nu a fost adepta schimbărilor drastice, mai ales în ceea ce o privesc, dar din motive de sănătate, a reușit în timp să slăbească. Astăzi arată extrem de bine pentru vârsta pe care o are, dar parcă și-ar mai dori o schimbare.

Sinceră, de fel, Teo Trandafir nu s-a sfiit să-i recunoscă Andreei Marin că se gândește la o intervenție chirurgicală de ordin estetic, declarând că:

„Sânii. Mai măruți. Implant mamar… vreau să îmi fac… balcoane. Mici, dar nu de toți banii. Da, îmi e frică. Îmi e frică de anestezia generală.

Am avut vreo șase și încă îmi aduc aminte cum mă cheamă. La a șaptea vin la emisiune adusă’, a mărturisit vedeta.

Dacă se va decide sau nu să facă intervenția, rămâne să aflăm, când, nu se știe. Cert este că și astăzi, după o carieră de 31 de ani, vedeta este la fel de iubită de telespectatorii care-i urmăresc emisiunea la Kanal D, în fiecare zi, de luni până vineri, „Teo Show”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI