Obiectul banal pe care Andreea Marin îl are în dormitor. Puțini și-ar pune așa ceva în cameră

Obiectul banal pe care Andreea Marin îl are în dormitor. Puțini și-ar pune așa ceva în cameră
Obiectul banal pe care Andreea Marin il are in dormitor. Putini si-ar pune asa ceva in camera

Nu există român să nu o știe pe Andreea Marin, una dintre cele mai titrate și cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. Frumoasa brunetă este o prezență discretă în mass-media, o fire diplomată și distinsă, atribute care i-au adus, de-a lungul anilor, milioane de fani din toate colțurile României. Cum și-a decorat diva casa visurilor sale și ce obiect se află în dormitorul său.

Ce obiect inedit ține Andreea Marin pe noptiera din dormitor

Fosta Zână a Surprizelor și-a format, de-a lungul decadelor, o imagine respectabilă și este o iubitoare declarată a tot ce este frumos, luxos, calitativ și de bun gust. Recent, prezentatoarea TV și-a creat spațiul personal după bunul plac, decorând casa în așa fel încât să aibă spațiul necesar pentru a se putea desfășura în voie.

Andreea Marin și-a montat un obiect special în partea dreaptă a patului din dormitor, pe care preferă să-l țină mereu aproape de ea. Este vorba despre o cadă albă, cu inserții vintage aurii, unde diva adoră să se relaxeze, atunci când are o zi tensionată sau pur și simplu simte nevoia unui răsfăț.

„Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn.

Cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră… o mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat.”, a declarat Andreea Marin, într-un interviu acordat celor de la unica.ro.

„Parcă Dumnezeu a vrut să se întâmple așa!”

Andreea Marin a renovat două clădiri în același timp, iar rezultatul este unul extrem de satisfăcător. Pe lângă jobul pe care îl are și grija pentru familia ei, bruneta a reușit să treacă cu bine peste toate greutățile pe care le-a întâmpinat. Casa a fost regândită ca un proiect întreg, locuința fiind amenajată după bunul său plac.

„E o loterie dacă ajungi sau nu până la capăt ori cedezi nervos pe drum și renunți, căci, în construcții și amenajări, trebuie să ai un mare noroc să găsești echipe bine organizate și cu pricepere adevărată.

În final, după vreun an de încercări, eu am avut șansa să găsesc oameni dedicați meseriei lor, care să pună umărul cu dăruire la împlinirea visului meu.

Acesta are azi un nume: Creative Hub Voice & Visibility. Este noul meu loc de muncă și este o mare șansă, parcă Dumnezeu a vrut să se întâmple așa, în clădirea vecină casei în care locuiesc.”, a completat diva pentru sursa citată.

Andreea Marin este extrem de încântată de felul în care a ieșit proiectul Creative Hub Voice & Visibility, fericită de faptul că și-a putut decora spațiul de muncă, adăugându-i un touch personal.