Andreea Marin, despre relația cu iubitul ei și despre căsătorie. Ce a spus Zâna Surprizelor

Andreea Marin, despre relația cu iubitul ei și despre căsătorie. Ce a spus Zâna Surprizelor
Andreea Marin, despre relația cu iubitul ei și despre căsătorie

Andreea Marin a vorbit despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta a pășit cu dreptul în 2022, așadar, fanii se pot aștepta la multe surprize din partea ei. În plan personal, se declară în echilibru și fericită. Consideră că relația sa cu fiica sau cu iubitul ei este una perfectă și se bucură de toate aspectele pozitive din viața sa.

Andreea Marin, despre relația cu iubitul ei

Andreea Marin a vorbit despre planuri profesionale și personale, la început de 2022. Este încrezătoare că își va duce mai departe proiectele de suflet, dar și altele noi, iar în plan personal se bucură de o „relație perfectă”.

„Așa cum este relația mea astăzi cu fiica mea și partenerul meu de viață. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul, pe mine viața asta m-a învățat, din păcate, dar la vârsta maturității de azi și în acest moment mă simt în echilibru, recunoscătoare și fericită, îi mulțumesc lui Dumnezeu, avem cu toții mare nevoie de pace în suflet, înainte de orice altceva”, a spus Andreea Marin, întrebată ce înseamnă o relație perfectă pentru ea, potrivit Click.ro.

Întrebată și cum gestionează micile divergențe sau tensiunile din cuplu, Andreea Marin a explicat ce greșeală încearcă acum să evite.

„Nu simt nevoia să discut despre intimitatea noastră, dar generic vorbind, un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate, fiecare la momentul său.

Asta reușim noi astăzi și mă bucur mult. Oamenii se pot confrunta cu diverse probleme în viață și pot aduce tensiunea acasă,  aceasta este greșeala des întâlnită și e păcat. Dar odată cu trecerea timpului începi să vezi și să înveți”, a spus Andreea Marin.

Ce a declarat Andreea Marin despre căsătorie

Andreea Marin nu spune „nu” nici unei viitoare și potențiale căsătorii cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, însă consideră că „toate la timpul lor”.

„Nu, nici gând de vreo îngrădire. Toate la timpul lor. Nu e nicio grabă”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin este tare mândră de fiica sa, Violeta, și spune că tânăra o moștenește ca fire.

„Ea nu știe, căci nu m-a cunoscut la vârsta ei, dar asemănările dintre noi sunt uimitoare, parcă suntem trase la indigo. Este descurcăreață, serioasă cu treaba ei, se gândește la viitor, sensibilă și talentată în mai multe direcții. Sănătate să avem și va face multe lucruri bune cu viața ei, ajutându-i și pe cei din jur, am mare încredere în ea”, a mai dezvăluit Andreea Marin.

Andreea Marin spune că adesea se sfătuiește cu fiica sa, că îi cere sprijinul, fiind un om pe care se poate baza în totalitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI