28 dec. 2019 | 10:12

Teo Trandafir, mărturisiri impresionante despre prima ei iubire. Detalii nebănuite de la Revoluția din ’89: „Ne-au prigonit, ne-au spart casa”

Social
Teo Trandafir, mărturisiri impresionante despre prima ei iubire. Detalii nebănuite de la Revoluția din '89:
Teo Trandafir, mărturisiri impresionante despre prima ei iubire

Teo Trandafir a povestit despre prima sa iubire de pe vremea Revoluției, dar și despre momentele tragice prin care a trecut în perioada comunistă. Prezentatoarea de televiziune de la Kanal D își aduce aminte cu lux de amănunt cum a fost persecutată de regimul comunist atât ea cât și cel cu care voia să se căsătorească.

Teo Trandafir, mărturisiri impresionante despre prima ei iubire: ”Prima mea iubire s-a ivit exact în 1989”

Cunoscuta prezentatoare de televiziune a făcut mărturisiri neașteptate, legate de Revoluția din 1989, când a trăit clipe cu adevărat cumplite. Cu toate că coincide cu perioada primei sale iubiri, Teo nu poate uita toate persecuțiile regimului comunist. Pe atunci avea doar 22 de ani și se pregătea să își susțină lucrarea de licență. De asemenea, nu mulți știu că cea care a îndrumat-o pe aceasta, în anii studenției, și i-a fost profesoară era chiar Mioara Roman.

Teo trandafir, prima iubire, comunism

Teo Trandafir a trăit prima poveste de iubire în perioada comunistă

Bărbatul cu care Teo Trandafir voia să se căsătorească pe când avea doar 22 de ani și totodată prima ei dragoste era un profesor de literatură americană care ajunsese în România printr-o bursă. Împreună cu acesta, Teo a încercat să fugă de regimul comunist în America, însă nu a reușit acest lucru din cauza limitelor impuse de dictatorul Nicolae Ceaușescu. Iar drept urmare pentru a îndraznit să sfideze puterea i-a fost spartă casa.

”Nenorocirea mea a fost până la capăt. Prima mea iubire s-a ivit exact în 1989. Era profesor de literatură americană venit în România printr-o bursă Fullbright. Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Doream să ne căsătorim și să plecăm în America. Au reușit să-mi ia și asta. Pentru asta, în 21 decembrie, am ieșit din casă. Pentru ca mi-au luat tot ce aveam și pentru că m-am gândit că într-o zi va veni copilul meu și mă va întreba ce am făcut la Revoluție. Cum era să-i spun ca am stat în casă? Așa că m-am dus la Ministerul Apărării și am alimentat încărcătoare, apoi ne-au chemat la Universitatea București”, a dezvăluit Teo Trandafir, în cadrul unui interviu, potrivit Unica.ro.

Întrebată care a fost cel mai important câștig al său din ultimii 30 de ani, Teo Trandafir a spus că cu siguranță faptul că a reușit să scape de comunism și să plece din țară. Vedeta a plecat în Franța imediat după căderea comunismului, însă nu a reușit niciodată să scape de sentimentul de ură pe care îl avea la adresa regimului ceaușist.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro