Teo Trandafir, despre banii pe care îi câștigă la Kanal D. Pe ce cheltuiește mare parte din salariu

Teo Trandafir, despre banii pe care îi câștigă la Kanal D. Pe ce cheltuiește mare parte din salariu
Teo vorbește despre banii ei și pe dă cele mai mari sume

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de la noi. Acum, vedeta vorbește în premieră despre veniturile sale și pe ce își cheltuie banii.

Teo Trandafir, despre situația financiară

Teo este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Pentru că este o vedetă cunoscută, multă lume crede că nu are nicio problemă de ordin financiar, însă nu e deloc adevărat.

Vedeta face tot posibilul să economisească, motiv pentru care a renunțat o perioadă la vacanțe.

„Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină.

Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi.

Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani de zile, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă.

Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie”, a povestit Teo pentru Revista Viva.

De altfel, ea a vorbit și despre faptul că este iubită de mulți oameni, însă vedeta spune că nu face nimic pentru asta, pur și simplu este naturală.

„Am văzut un cuplu pe stradă, ea drăguță și emoționată îi spune partenerului, neștiind că o aud: „Uite-o pe Teo!. El nu a fost deloc încântat.

Toți oamenii de la televizor au adepți și delatori. Nu am făcut nimic special să fiu iubită. În privința haterilor, sufăr și încerc să învăț dacă este ceva de învățat.

Depinde în ce direcție este hate-ul”, a mai spus vedeta.

Teo Trandafir, despre celebritate: ”Nu știu cum e să-ți dorești altceva”

Cât despre celebritate, Teo Trandafir spune, cu sinceritate, că nu știe cum e să nu fie cunoscută, iar asta pentru că apare pe micile ecrane de zeci de ani.

„Gândiți-vă că eu fac televiziune dintotdeauna, nu știu ce înseamnă să îți dorești altceva. Am făcut altceva în 90, dar din 94 am apărut la televizor, nu mai știu cum era înainte.

Este ca atunci când oamenii mă întreabă cum ar fi dacă nu m-ar chema Trandafir. Iau lucrurile așa cum sunt. Așa a fost viața mea dintotdeauna și iau lucrurile în mod firesc”, a continuat prezentatoarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI