Teo Trandafir, deranjată după un gest oribil la adresa fetei sale. Cum a reacționat vedeta

Teo Trandafir, deranjată după un gest oribil la adresa fetei sale. Cum a reacționat vedeta
Teo Trandafir, deranjată de un gest urât la adresa fiicei sale

Teo Trandafir a fost deranjată extrem de tare când a auzit ce s-a întâmplat cu fiica ei. Vedeta a reacționat imediat în urma gestului oribil la adresa micuței sale. Ce s-a întâmplat și cum a rezolvat celebra prezentatoare de televiziune problema?

Teo Trandafir, deranjată de un gest oribil făcut fiicei sale

Teo Trandafir și Maia sunt aproape de nedespărțit și se bucură de o relație mamă-fiică extraordinară, așa cum multe mămici ar vrea. Acestea sunt și prietene foarte bune, astfel că nu evită să-și spună tot ce se întâmplă în viața lor de zi cu zi. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, moderatoarea a făcut câteva mărturii la care nimeni nu se aștepta.

De-a lungul anilor a avut mici probleme cu faptul că gurile rele au arătat cu degetul spre fiica ei spunându-i că e adoptată. Mai exact, un astfel de episod s-a întâmplat când Maia era mică.

Unul din colegi ar fi tachinat-o peste măsură și i-ar fi zis că nu se joacă alături de ea din cauză că este adoptată. ‘La școală, colegii i-au spus că este adoptată. Chiar i-au spus că nu se joacă alături de ea din cauza asta.

Dar era unul, un coleg, care o chinuia. A fost un moment când am vrut să mă duc la școală… Și chiar am făcut-o. Cum spuneam, era unul care o tot zdrăngănea cu vătraiul prin gard și-mi aduc aminte cum am deschis ușa aia, eram îmbrăcată în polițist, cu arma de plastic, jucam într-un serial atunci, și l-am văzut pe ăsta mic…

M-am dus la el și i-am spus așa: băi, de fiecare dată când îi spui Maiei Trandafir că nu are mamă, acum uită-te la mine, ARE și aia sunt eu! Și știu drumul! Aia am făcut, Cătălin’, a povestit Teo.

Maia a venit cu iubitul acasă. Cum a fost întâlnirea?

Tânăra a devenit o adolescentă în toată firea, iar vremea primelor iubiri s-a arătat deja. Aceasta are un iubit pe care i l-a prezentat degrabă mamei sale. Teo a mărturisit că era normal să vină acest moment pentru că Maia e frumoasă și deșteaptă și e perioada oportună, iar că băiatul care a venit în vizită la ei era vizibil emoționat de întâlnirea aparte cu însăși „doamna Teo”.

„Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv. Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum”
Teo Trandafir (Sursa: podcast Cătălin Măruță)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI