De ce a plecat Teo Trandafir de la Pro TV. Amintiri dureroase, neștiute până acum

De ce a plecat Teo Trandafir de la Pro TV. Amintiri dureroase, neștiute până acum
De ce a plecat Teo Trandafir de la Pro TV

Teo Trandafir a fost prima invitată a lui Cătălin Măruță, la podcastul lansat pe canalul lui de Youtube. Deși sunt rivali în emisiuni, Teo Trandafir a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a făcut dezvăluiri de senzație.

De ce a plecat Teo Trandafir de la Pro TV

De menționat este că în anul 2006, Teo Trandafir a părăsit postul Pro TV după niște discuții aprinse cu Adrian Sârbu, pentru postul Romantica, unde a devenit director și realizator al propriului show. La un an după plecarea ei, emisiunea a fost preluată de Cătălin Măruță:

“Când am plecat de la Pro TV, la Romantica, m-am dus direct în cap. Știam că așa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur și simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-azis: o să te uit! Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit! Tu, Măruță, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a spus Teo, în emisiunea on-line a lui Cătălin Măruță.

”Mi-am dat seama că pot să mor”

Teo Trandafir a continuat dezvăluirile despre Adrian Sârbu, cel care peste 6 ani de la plecarea din Pro TV avea să o salveze de la moarte. Amintim că în ianuarie 2011, aceasta a fost internată de urgență cu pancreatită acută de severitate medie, întâi la Spitalul Elias din București. La 11 ianuarie, Teo Trandafir, ajutată de Adrian Sârbu, a fost transportată cu un avion privatm la Clinica AKH din Viena, unde a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale.

”Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de șase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu știam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinții mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney”, a mai spus Teo.

În anul 2013, Teo Tradafir a suferit o operație de gastric sleeve.

“Cel mai mult am avut 140 kg. Acum nu știu cât am, nu mă mai cântăresc. Când am slăbit prima dată 30 de kg și m-am întors la emisiune, a picat audiența. Lumea a zis: unde e grasa mea? După operația făcută de doctorul Cătălin Copăescu, stomacul meu din 2 litri a ajuns la 45 ml. După 3 săptămâni, când am mâncat hrana solidă, doi crenvurști, am crezut că leșin”, a mai mărturisit prezentatoarea tv.

Dezvăluirile lui Teo Trandafir nu s-au oprit aici, ea dând câteva indicii și despre bărbatul care se află în viața ei.

“Există un bărbat în viața mea de mulți ani. Nu mă mai căsătoresc niciodată, cu rochie de mireasă, nu”, a mai spus vedeta de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI