Tensiuni ireale în echipa Faimoșilor. Zanni și-a dat colegii de gol, ce se întâmplă între ei

Tensiuni ireale în echipa Faimoșilor. Zanni și-a dat colegii de gol, ce se întâmplă între ei
Noi tensiuni în tabăra Faimoșilor

Noi tensiuni la Survivor România! Scandalul îi încearcă din nou pe Faimoși, unde Zanni i-a dat de gol pe colegi. Ce se întâmplă în echipa vedetelor și ce au făcut cei din tabăra roșie?

Tabăra Faimoșilor e din nou zdruncinată! Zani și-a dat colegii de gol

Mulți dintre fanii emisiunii sportive așteaptă liniștea în echipă tocmai pentru că tensiunile nu-i ajută deloc să treacă mai bine sau mai repede peste factorii extremi din jurul lor care oricum îi încurcă.

Concurenții de la Survivor România 2021 se vor înfrunta din nou pe traseu pentru un joc de imunitate pus la bătaie în această săptămână. Ambele echipe sunt determinate să lupte cu toate forțele pentru a câștiga unul dintre traseele dificile din emisiune pentru a intra în posesia unui totem de imunitate.

Zanni va fi deranjat de faptul că nu toți colegii se implică în treburile de lângă casă, ulterior venind cu acuzații către Elena Marin și Cătălin Moroșanu, care s-au retras pe plajă pentru a se odihni cu toate că în tabăra roșie erau multe de făcut.

Faimoșii vor să iasă învingători, dar tensiunile din interior îi opresc să fie uniți și să lupte cu toate forțele, unul pentru celălalt, pentru a ieși învingători. Emisiunea din Republica Dominicană începe pe Kanal D, la orele 22:00, dar o poți urmări și online live video.

Cel mai aspru scandal din tabăra roșie

Cele mai aspre acuzații aduse până acum în această parte a insulei au fost atunci când multe din fetele de la Faimoși le reproșau unor coechipieri faptul că sunt misogini. Din păcate, toate cele de mai jos au apărut la urechile familiilor artiștilor care au fost dezamăgite de concluziile trase de unele din concurente.

„Părerea mea, din păcate, pe care mi-o susțin foarte tare, este că avem o echipă din bărbați foarte misogini. Nu sunt respectoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță. Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea. Ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate”, a spus Simona Hapciuc, informează wowbiz.ro.

„Bărbații mi se par misogini, au o atitudine de macho. Eu și cu Simo mă ocupă de foc, aducem lemne, cu Majda mătur zi de zi în casă. Mi se pare că nu suntem luate în serios”, adăugat Alexandra Stan.

Urmăriți Playtech.ro și pe