Pe cine vor Faimoșii să elimine de la Survivor România, de fapt. S-a aflat abia acum

Pe cine vor Faimoșii să elimine de la Survivor România, de fapt. S-a aflat abia acum
Faimoștii și-au găsit ținta! Pe cine vor să elimine?

Ce se întâmplă la Survivor România 2021? Faimoșii și-au găsit o țintă, iar acum s-au decis pe cine vor să scoată din joc. Ce au în gând concurenții din echipa roșie pentru viitorul acestei competiții?

Survivor România 2021: pe cine vor să elimine Faimoșii?

Faimoșii și-au găsit ținta! Mulți dintre fanii Survivor România 2021 nu înțeleg de ce tocmai acest concurent este în mințile coechipierilor pentru seara eliminării pentru că este unul dintre cei mai buni sportivi din show.

Mai exact, e vorba despre Sebastian Chitoșcă, unul din cei veniți în a doua tranșă, dar care a reușit să se adapteze foarte repede condițiilor precare. Cu toate că a legat ceva prietenii și a reușit să dovedească multe până acum, antipatiile s-au creat în ultima vreme între el și unii colegi care îl vor vota spre eliminare.

Soția fotbalistului susține că atitudinea sa foarte vocală și caracterul tăios îl vor aduce rapid în acest punct, mai cu seamă discuțiile multe în care este personaj principal. „Îl cunosc foarte bine, el a făcut fotbal la nivel de Liga 1.

El știe să se integreze foarte bine într-o echipă. El vrea să apropie echipa, nu să o dezbine. Pentru Sebi a fost un dezavantaj că a intrat mai târziu, el vrea să vorbească despre probleme, este vocal.

Este genul de persoană care spune lucrurilor pe nume. Îi sare muștarul la minciuni. Acolo e punctul lui slab. E posibil ca Faimoșii să vrea să-l elimine. Am văzut că a obținut câteva voturi.

L-aș sfătui să fie mai rezervat. Prietenia lui cu Zanni e una sinceră”, a declarat Alexandra Chitoșcă, la Teo Show. Cel cu care ar putea să creeze o alianță și se înțelege de minune este Zanni, alt personaj controversat din emisiunea sportivă. Cei doi au făcut casă comună și sunt unul lângă celălalt atunci când colegii sunt împotriva lor.

Drama prin care a trecut sportivul

„Spre binele nostru, în proporție de 90 la sută fratele meu este foarte bine. Avea 1 la sută șase să trăiască sau să rămână legumă. Dumnezeu a fost cu el, cu noi. Acum este stabil, merge pe picioarele lui, vorbește. Fratele meu este stabilit în Germania de peste șapte ani. În concendiul de acum un an și jumătate a venit în România, a fost la o terasă cuniște prieteni și acolo se ivise un scandal. Fratele meu tot timpul a fost un gen de om căruia nu i-a plăcut să vadă oamenii că se ceartă, a auzit de la ce a plecat discuția, de la o notă de plată și s-a oferit să dea el banii. Le-a dat banii și nota era mai mică decât suma pe care a dat-o el și aștepta restul, diferența era destul de mare. Oamenii fiind sub influența alcoolului nu a vrut să mai dea banii înapoi, fratele meu s-a iritat și a spus câteva cuvinte, iar când s-a întors a primit un pumn în zona urechii, a căzut cu capul de terasă și acolo a rămas”
Sebastian Chitoșcă (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI