Cine este, de fapt, veriga slabă din echipa Faimoșilor. Răspunsul categoric al logodnicului Elenei Marin

Cine este, de fapt, veriga slabă din echipa Faimoșilor. Răspunsul categoric al logodnicului Elenei Marin
Logodnicul Elenei Marin vorbește despre veriga slabă din competiția Suvrivor

Logodnicul Elenei Marin vine cu o perspectivă din afară asupra jocului din Republica Dominicană. Răspunsul categoric al bărbatului despre veriga slabă din competiție a surprins un număr mare de fani ai emisiunii.

Survivor România: Cine este veriga slabă din echipa Faimoșilor? Logodnicul Elenei Marin vine cu un răspuns categoric

Logodnicul Elenei Marin a venit de fiecare dată în prim-plan pentru a o apăra pe aceasta. Deși la începutul competiției nu s-a crezut că bărbatul va fi atât de implicat, mai cu seamă că nu apăruse în fața presei, acesta a fost nevoit să-i sară în ajutor și să vină cu o perspectivă din afară pentru ceea ce se întâmplă în show-ul sportiv.

Partenerul dansatoarei e deranjat de felul în care Elena și Andreea Antonescu sunt puse la zid de Sebastian Chitoșcă și Zanni. Acesta consideră comportamentul sportivilor nejustificat și deloc la locul lui.

Curios pentru mulți dintre telespectatori a fost faptul că l-a numit pe fostul fotbalist de la Steaua veriga cea slabă a echipei, cu toate că este real faptul că a adus multe puncte de-a lungul competiției.

”Sunt curios când Sebastian va recunoaște că el este, de fapt, veriga slabă. Văd că, până acum, a reușit să aducă un procentaj al eficienței de o treime, în schimb nu se ferește să îi atace pe toți cei din preajma lui… Echipa din care face parte el, în tabăra Faimoșilor, ignoră complet comportamentul lui și îi numesc pe ceilalți verigi slabe, dar uită că el nu a mai adus puncte de cel puțin o săptămână (se referă la perioada de până duminică de la Survivor România 2021).

În schimb, ceea ce văd eu e că Sebastian face atmosferă, iar discursurile lui, deși articulate greu, indică că nu are respect față de nimeni…”, a mărturisit acesta. Mulți dintre fanii show-ului au rămas cu semne de întrebare vizavi de perspectiva bărbatului.

„Îl vor nominaliza atunci când se va pune problema”

„Iar dacă, deja, Elena este o ”favorită” ale atacurilor lui, când am văzut cum se comportă cu Andreea Antonescu, o cântăreață totuși chiar cunoscută, și cum vorbește de ea, mi-am dat seama că, de fapt, el încearcă să își ascundă incapacitatea lui sportivă având o singura strategie: să arate paiul din ochiul vecinului ca să nu se vadă bârna din ochiul lui. Și, ca fapt divers, sunt curios dacă cei care susțin că sunt atât de corecți, cei din echipa lui, îl vor nominaliza atunci când se va pune problema… pentru că rezultatele lui sportive sunt, sincer, cele mai slabe din echipa Faimoșilor de la băieți”
Logodnicul Elenei Marin (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI