Telespectatorii Antena 1 au fost anunțați astăzi, în direct. Ce se întâmplă cu matinalul Neatza cu Răzvan și Dani

Telespectatorii Antena 1 au fost anunțați astăzi, în direct. Ce se întâmplă cu matinalul Neatza cu Răzvan și Dani
Veste importantă pentru fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani

Veste tristă pentru fanii emisiunii Neazta cu Răzvan și Dani! Ce se întâmplă cu cel mai longevi matinal și cu cei mai iubiți prezentatori de televiziune?

Anunț important pentru fanii emisiunii Neatza cu Rrăzvan și Dani

Cel mai iubit și așteptat matinal al zilei își încheie în curând sezonul spectaculos de la mare. Cei doi moderatori de succes au dat platoul de filmare pe valurile mării, loc de unde au adus telespectatorilor momente superbe. 24 iulie, în cursul zilei de miercuri, gașca de la Neatza cu Răzvan și Dani a adunat în fața micilor ecrane un număr de aproape 460.000 de telespectatori la minutul de aur de la 09:12.

La nivelul în cauză, publicul din mediul comercial a înregistrat o medie de 2,1 puncte de rating și o cotă de piață de 23,8%. Publicul prezent avea vârste curpinse între 18 și 49 de ani. Următorul clasat în topul clasamentului rating-ului a fost PRO TV, carea înregistrat 1,9 puncte de rating și o cotă de piață de 21,4%.

Veste importantă pentru fanii matinalului Neatza cu Răzvan și Dani
Veste importantă pentru fanii matinalului Neatza cu Răzvan și Dani

Schimbarea primită bine de public

Se pare că schimbarea platoului de filmare a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a fost foarte bine primită de către fanii matinalului, lucru care a adus rezultatul unor cifre foarte mari. „Avem emoţii cum rar am avut în ultima vreme pentru această plecare în Deltã.

O relocare, fie ea la mare, la munte sau chiar la Therme e pentru noi obişnuitã după atâţia ani, însã de data aceasta lucrurile sunt diferite. Acum, în Deltă, pentru că nu s-a mai fãcut o emisiune live de atâtea zile şi de atâtea ore avem ceva emoţii şi multe necunoscute. Una dintre ele este de naturã tehnică, pentru că va trebui să ţinem o parte din echipamente pe apã, insula de pe care vom transmite noi fiind una pe care nu ai acces cu maşina. Nu ştim cum ne vom descurca cu partea asta!”, a declarat Dani Oţil.