Lidia Buble și Răzvan Simion, vacanță alături de cei doi copii ai prezentatorului de la Antena 1

Lidia Buble și Răzvan Simion, vacanță alături de cei doi copii ai prezentatorului de la Antena 1

După muncă, și răsplată! Emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 va intra în circa trei săptămâni în vacanță, așa că cei doi prezentatori își fac deja planuri pentru zilele libere. Răzvan pregătește o vacanță alături de copiii săi și Lidia.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-a plăcut o vacanță alături de cei doi copii ai prezentatorului

Matinalul de la Antena 1 va intra și el în vacanță, în aproximativ trei săptămâni, așa că cei doi prezentatori trebuie să-și facă planuri pentru vacanță. Conform viva.ro, înainte de concediul său, Răzvan a fost întâlnit la un eveniment monden, unde a povestit despre vacanțele ce urmează. „Din 2 august până în 2 septembrie suntem și noi în vacanță. Acum mă lăsați și pe mine să mă duc, nu? Ne întoarcem în septembrie cu forțe proaspete cum e clișeul acesta, dar 12 ani de Neatza nu știu câte forțe vom mai avea noi și cât de proaspete vor fi.

Am făcut niște planuri, dar este destul de complicat. După cum ai văzut noi stăm foarte puțin timp împreună. Eu mă mulez și după planurile Lidiei, dar în august sunt concerte, emisiuni. Două, trei zile fugim de pe unde ne prinde finalul de săptămână la concerte. Ori că stăm la Cluj, ori că stăm la Timișoara mergem noi doi așa”, a povestit Răzvan Simion.

Lidia Buble și Răzvan Simion, vacanță alături de cei doi copii ai prezentatorului de la Antena 1
Prezentatorul TV a mai avut vacanțe alături de Lidia și copiii săi

De altfel, cei doi nu se află la prima deplasare alături de copiii lui Răzvan. Anul precedent, toți patru au vizitat Disneyland. „Noi avem două săptămâni la mare pe care le petrecem și cu echipa, dar și cu cei mici. Peste două zile vin în București. Ei acum sunt mai măricei. Lucrurile sunt mai complicate. Sper să nu mai vrea Disneyland, pentru că e îngrozitor pentru un părinte. Am făcut 25.000 de pași pe zi și nu mai vreau să fac asta. Sunt niște copii modești și nu vor decât să fim împreună”, a adăugat Răzvan Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI