În ce relații au rămas Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste

În ce relații au rămas Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste
În ce relații au rămas Mihaela Rădulescu și Dani Oțil după ce iubirea lor s-a terminat?

Mulți încă au în minte relația controversată de iubire dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, iubire cu care mama prezentatorului nu a fost niciodată de acord. În ce relații au rămas cei doi după ce și-au spus adio?

În ce relații au rămas Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, după despărțire

Cunoscutul prezentator de televiziune a rupt tăcerea de câteva ori în privința relației care a mai rămas din urma poveștii de iubire cu Mihaela Rădulescu. După ce cei doi s-au întâlnit la emisiunea moderată de Dani Oțil, publicul a rămas șocat datorită relației de prietenie pe care au afișat-o, semn că se respectă. Cu toate acestea, sportivul declara, în cursul anului 2017, că o sună de Crăciun, atât. Frumoasa brunetă s-a iubit cu foc alături de Oțil timp de 6 ani, în 2014 urmând ca drumurile lor să se despartă.

„Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, se arăta în mesajul postat pe Facebook de Dani Oțil la acea vreme”
Dani Oțil

Care este relația dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil acum?
Care este relația dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil acum?

Motivul despărțirii

Dezvăluiri despre motivul care i-a făcut pe cei doi să se despartă au venit cu mult după ce și-au spus adio. Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu timp de 6 ani. Nimeni nu le-a dat șanse prea mari pentru o relație de lungă durată, dat fiind diferența de 11 ani dintre aceștia. Se pare că gelozia a fost cea care a născut deznodământul.

„Mesajele veneau în valuri, primele erau: Un buchet de flori nu mi-ai luat și tu, măgarule? A urmat valul de mesaje cu „Să iei și apă minerală”, încheiate cu valul: „Tâmpita aia care cântă se uita prea frumos la tine. Să nu îi mai iei interviu”
Dani Oțil

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI