Telefonul primit de Regele Charles în ziua în care a murit Regina Elisabeta. Ce spune un apropiat al familiei: „O tăcere dureroasă”

Telefonul primit de Regele Charles în ziua în care a murit Regina Elisabeta. Ce spune un apropiat al familiei: „O tăcere dureroasă”
Ce telefon a primit Regele Charles în ziua în care a murit Regina Elisabeta?

Regele Charles al III-lea a primit un telefon în ziua în care a murit Regina Elisabeta a II-a. Un apropiat al Familiei Regale a povestit mai multe despre ziua neagră. El a aflat în cadrul apelului că mama sa s-a stins din viață. După vestea tragică a ,,urmat o lungă tăcere”.  „Camilla era, de fapt, pe cale să înregistreze un interviu cu Jenna Bush Hage. Totul a fost tăcut”, a spus un jurnalist.

Telefonul dureros primit de Regele Charles în ziua în care a murit Regina: ,,urmat de o lungă tăcere”

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie. Puțini se așteptau ca suverana să se stingă din viață acum. În ciuda vârstei sale înaintate și a problemelor de sănătate, majoritatea britanicilor se gândeau ca ea să mai fie prezentă în vizorul tuturor pentru câțiva ani.

Presa britanică a publicat recent o relatare despre modul în care Regele Charles al III-lea a aflat despre veste neagră. Monarhul a aflat că mama lui era pe moarte într-un telefon, după care „totul a fost tăcut”, spune acest mirror.co.uk, citând surse apropiate regelui.

Apelul a venit la orele 12:30 (ora Londrei), timp în care oamenii din lumea întreagă simțeau că ceva se întâmplă la Casa Regală. Camilla și Prințul de Walles de atunci se aflau la bordul unui elicopter care zbura spre Balmoral în momentul în care au preluat telefonul.

,,Următorul lucru pe care l-am știut a fost că Charles și Camilla erau într-un elicopter”

Corespondentul șef al Newsweek, Jack Royston, a declarat pentru The Royal Beat de la True Royalty TV: „Charles și Camilla erau în Dumfries House.” Jurnalistul a susținut că Regina Consoartă trebuia să înregistreze un interviu, ulterior o urgență i-a pus pe soți pe fugă.

Charles și Camilla s-au urcat imediat într-un elicopter, iar câteva minute mai apoi lumea întreagă afla că Regina Elisabeta a II-a a părăsit această lume.

„Camilla era de fapt pe cale să înregistreze un interviu cu Jenna Bush Hager, care a spus că a auzit pași alergând pe hol. Charles a primit un telefon, totul a fost tăcut și li s-a cerut să tacă.

„Apoi următorul lucru pe care l-am știut a fost că Charles și Camilla erau într-un elicopter. Și asta a fost la 12.30, așa că a fost exact la aceeași oră la care ni s-a spus. „Deci nu au așteptat, nu i-au dat lui Charles o oră sau două ore (înainte de a spune publicului)”, a mai spus acesta.