Țeapa pe care a primit-o Jador în urmă cu puțin timp: ‘Boss, nu ți-e rușine?’

Țeapa pe care a primit-o Jador în urmă cu puțin timp: ‘Boss, nu ți-e rușine?’
Țeapa pe care a primit-o Jador în urmă cu puțin timp

Țeapa pe care a primit-o Jador în urmă cu puțin timp. Artistul a avut parte de o altă situație neplăcută, după ce a cântat la un eveniment. Supărarea sa are legătură cu un organizator din Arad, iar artistul a transmis un mesaj video pe TikTok în care își spune nemulțumirea. Iată ce s-a întâmplat cu artistul în urmă cu puțin timp.

Țeapa pe care a primit-o Jador în urmă cu puțin timp

Jador a avut parte de o situație neplăcută, după ce a cântat la un eveniment și nu a fost plătit de organizator. Artistul a fost iritat la culme de situație și a transmis un mesaj video pe TikTok unde a explicat ce i s-a întâmplat.

După scandalul cu primarul din Timișoara, care i-a interzis să susțină un concert la Filamonica, artistul s-a confruntat cu alte neplăceri, la Arad.

Jador le-a povestit fanilor pe TikTok că a primit țeapă, după ce organizatorul petrecerii la care a cântat în Arad să îi refuze să-i dea banii după ce terminarea show-ului.

„Pentru organizatorul de la Arad. Boss, nu ți-ar fi rușine să vorbești urât de mine în condițiile în care eu am venit aici și am bătut sute de kilometri ca să vin să le cânt la oamenii ăia și tu să vii la sfârșit să-mi zici că nu vrei să-mi dai banii.

Nu ți-ar fi rușine să vorbești urât despre mine, boss, ca să știe tot Aradul, băiatul nu a vrut să-mi dea banii. E puțin altfel decât oamenii normali și am bătut sute de kilometri degeaba. Uite, oameni care cară bagaje în cârje, așa mergem pe drum, ca să venim degeaba”, a zis Jador într-un filmuleț pe TikTok.

Reacția fanilor

În comentarii, fanii artistului au specificat că nu este prima dată când același organizator a procedat la fel și cu alți artiști cunoscuți din țară, precum Culiță Sterp. Totodată, fanii l-au încurajat pe artist să ofere tot mai multe detalii despre persoana aceasta pentru ca oamenii să știe cum se comportă cu artiștii.

„Spune-i și numele să știe lumea”, „Pune public contractul să vadă oamenii ce clauze nu au fost respectate”, „Nu e prima oară când se aude asta despre el. Mi se pare că și Culiță a avut ceva probleme de genul cu el”, „Și după zicem de ce nu mai vor să vină cântăreți la Arad, eu care sunt din Arad si de-abia vine cineva pe aici, rareori să vină cineva de calibru tău”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.