Țeapă de zile mari pentru un bărbat! N-o să crezi cu ce s-a ales, după ce a crezut că își cumpără un smartphone de ultimă generație

Țeapă de zile mari pentru un bărbat! N-o să crezi cu ce s-a ales, după ce a crezut că își cumpără un smartphone de ultimă generație
Un bărbat a fost păcălit încercând să facă uns schimb de telefoane

OLX este unul dintre cele mai folosite site-uri din România pentru a vinde sau cumpăra diferite bunuri. De la haine de copii până la autoturisme, pe OLX poți vinde și cumpăra aproape orice, în funcție de ce buget ai. Cu toate acestea, există anumite persoane ce folosesc acest site și în alte scopuri. Anumiți oameni pun produse la vânzare iar când aceștia trimit coletul la destinatar, pun cu totul altceva, ceva de o valoare mult mai mică, desigur. Acesta este cazul și unui tânăr din Sibiu.

Țeapă de zile mari pe OLX

Un tânăr din Sibiu a fost înșelat de un bărbat ce a folosit o carte de identitate reală, dar pierdută. Este vorba de un schimb de telefoane mobile și o sumă de bani ca și diferență. Cei doi au luat legătura și au căzut de comun acord să facă schimb de telefoane. Tânărul trebuie să trimită un iPhone 11 Pro Max, iar țeparul un Samsung Galaxy S20 Ultra 5G și suma de 350 de lei ca și diferență. Două zile mai târziu, s-au înțeles să trimită coletele simultan.

”În data de 23.02.2021, în jurul orei 21:30, am luat legătura pe olx cu un anumit Vlad Opriș, așa se numea pe OLX. După care am vorbit telefonic și pe Whatsapp cu dânsul, am căzut de comun acord sa facem schimbul de telefoane. Eu să-i trimit prin Fan Courier un iPhone 11 Pro Max, iar dânsul să îmi trimită un Samsung Galaxy S20 Ultra 5G,  și suma de 350 de lei ca diferență. Ne-am înțeles să trimitem coletele simultan, în data de  25.02.2021.”

Bărbat păcălit încercând să facă un schimb de telefoane

Păgubitul s-a prezentat la sediul Fan Courier din Sibiu unde a depus coletul în care se afla telefonul. A doua zi, bărbatul l-a sunat spunându-i că a ridicat coletul. În aceeași zi a primit și păgubitul coletul. Atunci când a urcat cu el în casă, a descoperit că în el se afla suma de 350 de lei și în loc de telefon, o bucată de fier.

„Când a ajuns curierul la mine acasă mi-a spus ca eu trebuie sa plătesc și că coletul nu este cu verificare, eu având încredere în acel individ pentru că vorbea cu mine cu multă clasa și multă politețe, îmi dădea de înțeles că muncește la o agenție imobiliară, după multe convorbiri telefonice și pe Whatsapp am avut încredere în el 100%. Când am luat coletul de la curier fără verificare și am urcat cu el în casă, când l-am desfăcut erau multe cartoane peste și la final am găsit fierul în loc de telefon și suma de 350 de lei. Individul de atunci nu a mai vorbit cu mine, doar îmi răspundea la telefon și nu spunea nimic”, a relatat Alex, persoana păgubită.

Se pare că țeparul folosea un buletin pierdut ce nu era a lui. Păgubitul a luat legătura cu persoana ce apărea în actul de identitate, spunând că el este a șasea victimă.

„Am luat legătura cu persona din buletin. Mi-a spus ca sunt a 6 victima care îl contactează. Mi-a spus ca pe el îl cheamă mereu poliția la post”, a mai spus Alex, persoana o păgubită de acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI