Meghan Markle, la un pas de suicid. Soția prințului Harry a recunoscut calvarul trăit

Meghan Markle, la un pas de suicid. Soția prințului Harry a recunoscut calvarul trăit
Meghan Markle, la un pas de suicid

Familia Regală Britanică se confruntă cu un mare scandal. Astfel că prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, au dat declarații despre Casa Regală.

Meghan Markle, la un pas de suicid

Meghan Markle s-a gândit chiar să își pună capăt zilelor pe când era însărcinată în cinci luni cu Archie. Această deszvăluire șocantă a fost făcută chiar de ducesa de Sussex. Iar privarea de libertate și răspândirea minciunilor despre aceasta și despre prințul Harry au adus-o în pragul disperării. Aceasta a cerut și ajutor în instituție, dar a fost refuzată.

”Mi-a fost rușine să o spun atunci, mai ales să recunosc în fața lui, pentru că știu cât de mult a suferit, dar știam că dacă nu spun aș face-o. Pur și simplu nu voiam să mai trăiesc!

Nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare.

Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a povestit Meghan Markle.

Șocul trăit de Meghan Markle

Tot Meghan Markle a fost șocată să afle că fiul ei, Archie, nu o să primească titlul de prinț și nu o să beneficieze de protecție. Mai mult decât atât, Casa Regală își făcea probleme în privința culorii celui mic.

”În timp ce era în discuție faptul că el nu va beneficia de protecție și de titlu, auzeam că există discuții și griji și despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui când se va naște”.

Însă Meghan Markle a spus că Regina Elisabeta a II-a s-a purtat frumos cu aceasta, făcând-o să își aducă aminte chiar de bunica acesteia.

”Există familia și oamenii care conduc instituția. Sunt două lucruri separate și este importante să le diferențiem. Regina, de exemplu, s-a comportat minunat cu mine mereu”,  i-a declarat ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

Cei doi soți au spus că s-au căsătorit în privat cu trei zile înainte de marea nuntă regală și au spus că Meghan va aduce pe lume o fetiță, în vară.

Amintim că ducele şi ducesa de Sussex au vorbit  timp de 2 ore cu Oprah Winfrey, iar interviul a fost difuzat de CBS în prime-time. În acel interviu, Oprah Winfrey şi Meghan Markle au vorbit despre cum familia regală a decis ca Archie, primul copil al cuplului să nu fie prinţ, dar și despre cât de greu i-a fost lui Meghan Markle atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI