06 oct. 2021 | 09:30

Tavi Clonda, dezvăluiri triste despre relația cu Gabriela Cristea: ”Se descoperă și nu mai merge” (exclusiv)

Monden
Tavi Clonda, dezvăluiri triste despre relația cu Gabriela Cristea: ”Se descoperă și nu mai merge” (exclusiv)
Tavi Clonda, adevărul despre relația cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împreună două fetițe și formează un cuplu solid și admirat de fani. Totuși, artistul a recunoscut că relația cu mama fiicelor sale nu este perfectă, așa că anumite probleme strică armonia din casa lor.

De la ce pornesc problemele în relația dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea, de fapt

Gabriela Cristea și Tavi Clonda apăreau, oficial, ca un cuplu în anul 2015. Totuși, chiar dacă majoritatea cred că totul este lapte și miere în relația lor, artistul a mărturisit că anumite certuri încep chiar de la modul în care își organizează treburile casnice, dar trec peste orice provocare cu multă răbdare.

„Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic.

Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.

Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge.

Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă.”, a spus Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Ce a spus Tavi Clonda despre partenera lui. Cum reușeșc cei doi să depășească provocările

Cei doi soți nu beneficiază de prea mult ajutor la treburile casnice, așa că anumite discuții în contradictoriu apar în cuplul lor, dar fiecare cedează și lasă de la el pentru ca relația să nu aibă de suferit.

„Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară.

Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează.

Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest.”, a mai zis Tavi Clonda.

„Nu am mai fost singuri în vreo vacanță de nu știu când”

Gabriela Cristea și partenerul său s-au dedicat creșterii micuțelor și încearcă să le ofere tot ce este mai bun. Aceștia nu au mai plecat singuri într-o vacanță de mult timp, deși visează să petreacă puțin timp doar în cuplu.

„Când copiii sunt la mijloc, încercăm să găsim timp și pentu noi, chiar dacă nu am mai fost singuri în vreo vacanță de nu știu când. Tot sperăm, să mai crească fetițele. Poate de la vară ne va fi mai ușor.”, a adăugat acesta.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro