Soacra Gabrielei Cristea a apărut în premieră la TV. Ce a spus despre relația lui Tavi Clonda cu vedeta

Soacra Gabrielei Cristea a apărut în premieră la TV. Ce a spus despre relația lui Tavi Clonda cu vedeta
Cum se înțelege Gabriela Cristea cu soacra ei. Mama lui Tavi Clonda a spus tot

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu extrem de solid din showbiz-ul românesc, așa mulți români își doresc să afle cât mai mult despre ei. Iată că soacra vedetei de televiziune a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația fiului său!

Mama lui Tavi Clonda a uluit pe toată lumea. Ce a transmis

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au început o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu mulți ani, iar cei doi se bucură în prezent de două fiice minunate. Aceștia preferă să fie cât se poate de discreți și să se ferească de gurile rele, astfel că nu oferă multe detalii despre legătura lor amoroasă.

Mama lui Tavi Clonda s-a decis să bucure pe toată lumea cu apariția ei într-o emisiune TV, mai ales pentru că motivul pentru care a vorbit despre fiul său este emoționant. Artistul împlinește 42 de ani, așa că femeia ce i-a dat viață a vrut să marcheze momentul important prin câteva dezvăluiri.

Sărbătoare mare în familia lui Tavi Clonda! Artistul își sărbătorește ziua de naștere, așa că a primit o urare emoționantă de la mama lui, ce a apărut pentru prima oară la TV. Femeia este extrem de mândră de tot ce a realizat fiul său, așa că l-a lăudat pe partenerul Gabrielei Cristea.

Ce relație are Gabriela Cristea cu soacra ei. Acum totul este clar

De asemenea, mama lui Tavi Clonda le-a menționat și pe nepoatele sale, semn că este o bunică extrem de mândră. Aceasta nu a uitat de Gabriela Cristea, nora sa, pe care o apreciază enorm. Cele două au o relație foarte bună, iar femeia ce i-a dat viață artistului a punctat că prezentatoarea TV este deosebită.

„Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bună. Mâine este 15 septembrie, o zi foarte importantă pentru mine. Îti urez la mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată. Vreau să-ți mai spun ceva.

Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mândră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizarile pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult. Sunt alături de voi oricând.

Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetitelor, care sunt superbe și pe care le ador. Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul.”, a spus mama lui Tavi Clonda într-o emisiune de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI